Kako te nije sramota? Korisnici društvenih mreža urnisali Nedu Ukraden zbog Konstrakte (FOTO)

11.05.2022 | 07:33

Oni su joj zamerili jer je pevačica dala Ani Đurić nula poena tokom takmičenja na Pesmi za Evroviziju

Copyright Printscreen/RTS

Urednica Zabavnog programa RTS-a Olivera Kovačević sa nestrpljenjem iščekuje četvrtak, drugo polufinalno veče prestižnog muzičkog takmičenja - Evrovizije.

Ona je putem Instagrama pružila podršku našoj predstavnici Ani Đurić Konstrakti, a potom je usledilo još mnoštvo poruka podrške za umetnicu.

Printscreen Instagram/kovacevicolivera
Korisnici Instagrama prozvali Nedu zbog Konstrakte

 

- Naša Konstrakta nastupa u četvrtak! Prenosi su od 21h, navijamo! - napisala je Olivera, a potom je usledio i komentar Nede Ukraden, jedne od članica stručnog žirija „Pesme za Evroviziju '22“.

- Srećno bilo, devojke! Pobeda! Men sana! Pozdrav iz Kanade! - navela je Neda.

Komentar Ukradenove izazvao je bes među brojnim korisnicima Instagrama, koji su se obrušili na nju, jer je Neda tokom takmičenja „Pesme za Evroviziju“ Konstrakti dala nula poena, pod izgovorom da nije želela da joj daje 12, jer su joj svi drugi dali. 

- „Sećamo se i dalje nula poena“, „Babetino raspala, kako te nije sramota da se javljaš, crći ćeš tčeći za novcima“ - bili su samo neki od komentara uzrujanih pratilaca.

Profimedia
Konstrakta

 

Podsetimo, sinoć je održano prvo polufinalno veče Evrosonga kada je nastupilo 17 država i predstavilo svoje numere na velikoj evrovizijskoj sceni u Torinu, u dvorani "Pala Olimpico", a njih 10 je prošlo u finale, koje će se odigrati u subotu 14. maja. 

Među deset srećnih finalista nalaze se: Švajcarska, Jermenija, Island, Litvanija, Portugalija, Norveška, Grčka, Ukrajina, Moldavija i Holandija.

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam