Miša Grof se slomio kada je ugledao pokojnog sina: Tri sata nije mogao da se odvoji od Vidoja

09.05.2022

20:12

0

Autor: Marija Mitić

Svi su zabrinuti za čuvenog antikvara

Miša Grof se slomio kada je ugledao pokojnog sina: Tri sata nije mogao da se odvoji od Vidoja
Vidoje Ristović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, izuzetno teško je podneo vest o tome da je njegov sin jedinac Vidoje Ristović iznenada preminuo, pišu mediji.

Kako se navodi, čim je saznao za tragediju, on se uputio ka mestu gde je njegov sin izdahnuo, a kako navode izvori, kada je  ugledao Vidojevo telo, doživeo je nervni slom.

ATA Images/Antonio Ahel
Miša Grof

 - Miša Grof je došao posle nekih desetak minuta nakon što mu je javljeno da mu je sin preminuo. Kad je video Vidojevo telo, počeo je da kuka i zapomaže na sav glas. Jako mu je bilo teško, sav se slomio u trenutku. Potresna scena. U međuvremenu je došla i Hitna pomoć, koja je mogla samo da konstatuje smrt, tako da nisu ni pokušali reanimaciju. Ljudi iz Hitne su pokušavali da ga smire i da mu pomognu da dođe k sebi, ali nije vredelo. Čak tri sata nisu mogli da ga odvoje od Vidojevog tela. Sve vreme ga je mazio, ljubio i plakao na sav glas. Kad su nekako uspeli da ga odvoje i da odvezu telo, Miša je otišao u svoj stan -  rekao je izvor.

 - Tek kad se vratio u stan, sve ga je stiglo. Tada je opet doživeo nervni slom. Ni sa kim nije hteo da razgovora, odmah se zaključao u svoju sobu, iz koje nije izlazio ceo dan u nedelju. Nije hteo ni da jede ni da pije ništa, isključio je i telefon. Svi su se jako zabrinuli za njega - navodi se dalje.

ATA Images/Antonio Ahel
Miša Grof

Podsetimo, kako je pisao već 24sedam, srpski istoričar umetnosti i suprug Nikoline Pišek, Vidoje Ristović se lečio godinama unazad od kardiovaskularnih bolesti na VMA. On je preminuo juče na stolu za masažu.

Kako se navodi, tužilaštvo je tražilo obdukciju i toksikološko veštačenje kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike