Posle velike ispovesti, pa drame s kaskaderom, Bojana Ristivojević napustila Srbiju: Odmor joj je bio preko potreban! (FOTO)

05.05.2022 | 16:15

Autor: Milica Gudžulić

Utehu je pronašla u dobrom društvu, te i svemu što luksuzan hotel u kom sada provodi vreme može da joj pruži

Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Otkako se ostvarila u jednoj od najlepših životnih uloga, Bojana Risivojević kao da je procvetala. Kao i inače jedno od najlepših televizijskih lica, nastavila je da privlači veliku pažnju javnosti, ali je samim tim mnogima posebno teško pala njena ispovest - kada je javno priznala da se s partnerom rastala u prvim mesecima svoje trudnoće.

Malo pošto je objasnila šta se tu zbilo, a i nakon što je izbila velika drama kada se kaskader Uroš Ćertić oglasio akonto čitave priče putem svog Instagrama, voditeljka je odlučila da ode iz Srbije - na i te kako zasluženi odmor. Sudeći po njenom Instagram profilu, nalazi se na Malti, a u objavama je tagovala sestru i kuma. Kroz šalu je poručila:

- Kumu nema pomoći narednih par dana - šaljući poljupce.

Bojana Ristivojević Instagram screenshot / bokalica
 

S druge strane, hotel u kom boravi joj pruža neverovatan luksuz, kao jedan iz lanca najpoznatijih. Bez minimum 200 evra tamo ne može dugo da se zadrži, niti da bilo šta drugo uradi. Hotel, inače, ima svoj fitnes i SPA centar, teniski teren, pruža mogućnost odlaska na grupne treninge, otvoren i zatvoren bazen, restoran, a apartmani su u ponudi i za oko 2.000 evra, u zavisnosti od toga kakav pogled pruža, koliko ljudi odseda, „na kom je nivou"...

Bojana Ristivojević Instagram screenshot / bokalica
 

Podsetimo, Bojana je nedavno objasnila kako je došlo do toga da malu Mitru podiže sama.

- O partneru sam izbegavala da pričam jer smo se rastali gotovo u prvim mesecima moje trudnoće. Bio je to veliki stres za mene i nisam bila spremna da o tome govorim javno, čak ni s porodicom i prijateljima. Svi su dugo imali utisak da je sve u redu - ispričala je Bojana pa priznala i da joj je to najveći poraz u životu.

- To je moj najveći poraz u dosadašnjem životu, jer mi je porodica najvažnija, ali nekada i uz sav uloženi trud i ljubav, stvari ne idu kako treba - dodala je, između ostalog, govoreći na tu temu za „Story".

Nešto zatim, poznati kaskader je otkrio svoje mišljenje:

- Sve bi to bilo „potresno" da to nije čilager, vlasnik jedne TV i da mu maltene u isto vreme nije bila još jedna Hrvatica, isto „kombinacija", trudna takođe. Ju, ju, ju, baš potresno i baš nam je žao vas profi sponzoruša. Pih - zaključio je on na svom Instagramu.

Uroš Ćertić, Instagram printscreen/ukicertic011
 

Ekipa 24sedam je Bojanu kontaktirala akonto ovih navoda, međutim do objave OVOG teksta nismo dobili njen odgovor.

Bojana Ristivojević, ATAImages/ M.M.
 

Bonus video:

 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam