Milica Todorović o Petru Strugaru: Ta veza se nije proslavila, bila je moj jedini promašaj!

01.11.2020

19:52 >> 19:16

0

Nekoliko meseci posle raskida pevačica se osvrnula na poslednju romansu

Milica Todorović o Petru Strugaru: Ta veza se nije proslavila, bila je moj jedini promašaj!
Copyright Milica Todorović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Milica Todorović nedavno je priznala da je operisala nos zbog preterane upotrebe kapi za nos, a sada je ispričala i da je problem koji je imala uticao i na njen posao.

– Morala sam na operaciju. Tada su mi kumovi čuvali kučiće. Morala sam da sredim nos, to nije još uvek sve u najboljem redu. Izazvano je sve zbog kapi za nos koje sam stavljala 8 godina. Meni je to stvarno bio problem, pogotovu zbog pevanja. Ja izađem na binu i stavim kapi za nos. Bojala sam se da odem na operaciju – rekla je pevačica u emisiji „Premijera – Vikend specijal”.

Milica je u martu okončala petomesečnu vezu sa glumcem Petrom Strugarom, pa se ovom prilikom osvrnula i na njihov odnos, istakavši da joj je to jedina veza koja nije potrajala nekoliko godina.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

– Vidiš kako sam sada lepa. Sad sam ona prava dama s kucom. Ja nikad ništa ne očekujem, jer kad očekujem, ja se razočaram. Ne znam da li će da se desi. Nikad nisam imala ljubav na jedan ili dva dana, ja sam bila u vezama po četiri-pet godina, ali pogledaj kako izgledam kad sam solo. Prolepšam se i operišem nos. Ova poslednja veza se nije baš proslavila. Nije do mene, možda je to i do druge strane. Ovo mi je bio jedini „fejl”, da veza nije uspela par godina. Momci, slobodna sam, lepa sam… – izjavila je Milica.

PROČITAJTE JOŠ:

Voditelj Dnevnika zaražen koronavirusom: Prvi simptomi su bili izuzetno jaki!

Dea Đurđević progovorila o udaji, pa priznala: Još imam bolove

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike