Džejla Ramović prisetila se takmičenja u „Zvezdama Granda“: Nisam imala kad da zaplačem!

02.11.2020

08:46 >> 10:12

0

Prošlogodišnja pobednica muzičkog talent-šoua iz tog perioda nosi uglavnom lepa sećanja, ali priznaje da je bilo i stresa

Džejla Ramović prisetila se takmičenja u „Zvezdama Granda“: Nisam imala kad da zaplačem!
Copyright Džejla Ramović ATAImages/Antonio Ahel

Džejla Ramović, pobednica ,,Zvezda Granda” 2019. godine, iz tog takmičenja nosi razna sećanja. Osim lepih, bilo je i ružnih momenata, a zavidnu poziciju zaradila je velikim trudom i radom.

– Za mene je takmičenje bilo poprilično stresno, tako da je bilo dosta teških trenutaka, ali naravno da je onih lepih bilo mnogo više. U suštini je sve zavisilo od mene. Ako nisam odradila posao onako kako sam zamislila, tada mi je bilo jako teško. Suza nije bilo mnogo, nije bilo vremena za to. Mnogo smo radili, vežbali, snimali… U tom periodu su mi sve misli bile usmerne ka tome. Ništa od toga uopšte nije jednostavno. Kao mlada osoba, odricala sam se dosta stvari koje su u to vreme moji vršnjaci prolazili zajedno, ali ne žalim ni za čim. Tvrdim da je takmičenje jedan od najljepših perioda mog života – ispričala je mlada pevačica, koja se sada posvetila obrazovanju, te upisala Ekonomiju.

– Od osnovne škole sam znala da želim da upišem srednju ekonomsku školu. S obzirom na to da mi odgovaraju ova škola i ovaj smer, odlučila sam se za Ekonomski fakultet – kaže Džejla, koja će pokušati da studije upiše u inostranstvu, jer to smatra velikim izazovom.

– Svaki stepen više u životu je izazov za svakoga. Ne znam šta će se desiti do kraja ove godine, ali imam planove. Nadam se da će sve biti okej i da ću sve zamišljeno i realizovati. Trud i rad se uvek isplate.

View this post on Instagram

☀️

A post shared by DZEJLA RAMOVIC (@dzejlaramovic) on Oct 9, 2020 at 8:24am PDT

– Zasad smatram da ću uporedo nastaviti da se bavim pevanjem. Od toga ne odustajem sigurno. Kako sam i dosad uspešno uklapala školu i pevanje, tako ću, nadam se, i nastaviti u istom ritmu – iskrena je bila ona, pa usput dodaje da je obrazovanje veom bitna stavka za mladog čoveka.

– Smatram da mi je zaista potrebno obrazovanje. Imam 18 godina, jako sam mlada i mislim da imam vremena za sve. Pa po redu! Moja porodica me je podržala u svim idejama i složni smo u tome da treba da nastavim sa obrazovanjem, ali i da ne odustajem od pevanja – ističe Džejla.

Pročitajte još:

Džejla Ramović za 24sedam: Neću se odreći ni pevanja, a ni fakulteta!

Đorđe David prvi put bez dlake na jeziku o „Zvezdama Granda“: Saša Popović zna da mi u žiriju imamo dijagnoze!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike