Jeleni Tomašević ćerka već „krade" stvari! Pevačica otvorila dušu: I nakit je već „rezervisala"

28.04.2022

14:20

0

Nina, takođe, može da nosi i neke njene cipele na štiklu

Jeleni Tomašević ćerka već „krade" stvari! Pevačica otvorila dušu: I nakit je već „rezervisala"
jelena_tomasevic_22122021_0069 - Copyright ATAImages/ M.S.

Jelena Tomašević važi za jednu od najlepših žena sa domaće scene. Međutim, kako kaže, sebe uopšte ne doživljava tako, iako svakako posvećuje dosta pažnje i svom fizičkom izgledu. Što se tiče njenog stajlinga, sa druge strane, najveći fan joj je - ćerka Nina, koja i neke njene cipele na štiklu već može da obuje, a da joj nisu mnogo velike.

– Ne pratim slepo trendove i mislim da ne stoji svakome sve, bitno mi je da nadograđujem svoj stil kroz godine. Nosim stvari koje su izašle iz mode i mislim da je to odraz sopstvenog stila. Ne volim mnogo da trošim novac na preskupe stvari, ali ne mogu da kažem da nemam i te kako kvalitetne stvari, naročito naših domaćih dizjnera – počela je Jelena, piše „Blic", a pevačica je nastavila o tome kako joj ćerka „krade" stvari.

 

 

– Sada je već velika, jako je visoka, može da obuje neke moje patike i štikle i da joj ne budu mnogo velike. Već mi govori: „Ovo mi sačuvaj kada porastem, ovaj nakit”, već je rezervisala moje stvari – nasmejala se Tomaševićeva, pa dodala:

– Ide u muzičku školu i dobro joj ide, ne želi još uvek da se javno bavi pevanjem, navijam da pokaže šta zna jer je zaista nadarena, ali je ne forsiram.

Sebe, s druge strane, zaista ne doživljava simbolom lepote.

– Ne doživljavam sebe kao simbol lepote, ali svakako volim da neko osim što lepo peva ili glumi, izgleda lepo i oblači se pristojno i to se stiče godinama, da znate da iznesete sve svoje talente – zaključila je pevačica, koja nije razmišljala o korigovanju bilo čega na sebi.

 

 

– Vremenom sam naučila da prihvatim svoje mane, svako od nas ima nešto na sebi što bi da menja, ali shvatiš da si unikatan i drugačiji i da ne treba tu ništa dirati. Kako vreme prolazi, sve više volim svoje nesavršenosti – objasnila je ona na „Serbia Fashion Week-u" u Novom Sadu, pa i najavila koncert.

– Radim vredno na novom albumu, mislila sam da će biti gotov do proleća, ali je jesen realnija. Kada proradi Sava centar, opet ćemo tamo da organizujemo koncert - naglasila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike