Bivši muž Mine Lazarević pet godina posle hapšenja izneo svoju stranu priče!

02.11.2020

16:22 >> 15:54

0

Goran Stanić tvrdi da tadašnju suprugu nije udario, kao i da nije kriv za razvod

Bivši muž Mine Lazarević pet godina posle hapšenja izneo svoju stranu priče!
Copyright Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivši suprug Mine Lazarević Goran Stanić, solista baleta Narodnog pozorišta u Beogradu, progovorio je o incidentu koji se pre pet godina dogodio između njega i glumice s kojom je tada bio u braku.

Nakon svađe 2015. godine navodno je došlo do fizičkog nasilja, a mediji su pisali da je Goran pucao iz automatske puške, zbog čega su komšije pozvale policiju.

– Ćutao sam pet godina zbog dece. Ona je sada počela ponovo da preteruje i priča o nasilju koje se nije desilo. Kad sam završio u Centralnom zatvoru, mesec dana je trajala istraga i tužilaštvo mi je tada ponudilo nagodbu. Ponudili su mi da u zamenu za smanjenje kazne zbog posedovanja oružja priznam da sam verbalno napao suprugu – rekao je Goran, nakon čega je otkrio da je sada u dobrim odnosima sa bivšom suprugom, i istakao da je pre pet godina nije udario, niti pucao na nju.

– Osuđen sam na godinu dana kućnog zatvora. Mina i ja danas imamo normalan odnos i dogovaramo se oko dece. Nije mi jasno što me i dalje razvlači po medijima. Našli su mi oružje i to neću da poreknem. Platio sam za svoju grešku. Naravno da nisam pucao na nju, niti sam je udario – ispričao je Goran.

Mina Lazarevic ATAImges/ Antonio Ahel

On tvrdi i da nije krivac za razvod braka, ali da o toj temi trenutno ne želi da govori.

– Zašto bi meni uopšte ponudili nagodbu ukoliko su imali čvrste dokaze? Danas bih, da je sve tako kako se piše, verovatno sedeo u zatvoru. S mojim hobijem i oružjem je gotovo. Naučio sam dobro tu lekciju. Mina treba u medijima da priča o svom poslu, ulogama… Ona je odlična glumica – izjavio je Stanić za Kurir.

Podsetimo, Lazarevićeva i Stanić venčali su se 2008. godine i imaju dvoje dece, koja nisu bili u stanu kada se incident dogodio. Glumica ima i sina iz prvog braka.

PROČITAJTE JOŠ:

Emina Jahović progovorila o strašnom gubitku: Nisam ni znala da sam trudna, a onda nešto nije bilo u redu sa plodom…

Kaja Ostojić preživela dramu zbog ćerke: Imala je mononukleuozu, tri dana je bila u bolnici

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike