Prijatelj Šona Konerija otkrio da se glumac poslednje dve godine mučio sa bolešću: Bio je to tužan prizor

02.11.2020

18:19 >> 18:09

0

Bolovao je od demencije i želeo je da ode u tišini

Prijatelj Šona Konerija otkrio da se glumac poslednje dve godine mučio sa bolešću: Bio je to tužan prizor
Copyright Foto: Profimedia

Američki glumac Šon Koneri preminuo je 31. oktobra u 90. godini u svom domu na Bahamima, posle nekoliko dana pojačanih zdravstvenih tegoba.

Njegov prijatelj Džeki Stjuart (81), vozač Formule 1, otkrio je sada da se glumac „mnogo mučio” u poslednje dve godine života.

Kako ga je video nedugo pre njegove smrti, on je izjavio da je bio tužan dok je gledao kako se njegov prijatelj muči sa „užasnom bolešću” kao što je demencija.

– Njegova smrt je veliki gubitak, a on se, nažalost, poslednje dve godine života mnogo mučio. Demecija je užasna bolest. Video sam ga nedugo pre nego što će umreti i to je bio tužan prizor. Mislim da bi on čak voleo i da je umro malo ranije jer se nije osećao dobro – izjavio je Stjuart u emisiji „Good Morning Britain”, u kojoj ga je nazvao i „velikim prijateljem”:

Instagram: @seanconnerydaily

– Bio je neverovatan čovek i veliki, veliki prijatelj. Naravno, bio je i velika filmska zvezda, ali kao prijatelj je bio još dragoceniji, pošto je teško naći tako dobrog čoveka.

Podsetimo, Koneri je tokom višedecenijske karijere glumio u velikom broju filmova, a najpoznatiji je bio po ulozi Džejmsa Bonda. Tajnog agenta glumio je u sedam nastavaka, a prvi put se u ovoj ulozi našao 1962.

PROČITAJTE JOŠ:

Ponovo zaratili na društvenim mrežama: Megan Foks javno napala bivšeg muža

Princ Vilijam krio da ima koronu: Borio se za dah, strahovali su za njegov život

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike