Vesna i Đole progovorili o bračnim problemima, pa otkrili ko se više svađa: Mi ne spadamo u kalupe!

25.12.2020

15:28 >> 15:42

0

Bračni par Đogani tvrdi da i oni imaju svoje bubice, ali da su tim

Vesna i Đole progovorili o bračnim problemima, pa otkrili ko se više svađa: Mi ne spadamo u kalupe!
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel
pročitajte još

Brak Vesne i Đoleta Đoganija dve decenije je već pod lupom javnosti, a iako ne vole mnogo da pričaju o bračnom životu, otkrili su svoje vrline i mane.

– Mi kada smo počinjali našu karijeru, mi smo krenuli s tim da pesme koje radimo, da ostanu za sva vremena. Barem ovi mega hitovi kojih ima dosta – započeo je Đogani, a Vesna je dodala “30 godina”.

Njihov brak, takođe, ima sitne razmirice, te su otkrili ko više voli da se svađa.

– I mi imamo svoje bubice, ali smo tim i par i radimo na tome. Dosta pričamo, svašta nešto nam se dešava, ali tu postoji ogromna ljubav i poštovanje. Kako se menjamo, čini mi se da zajedno lepo rastemo – priča Vesna, ali je Đole odlučio da “skrati” priču.

pročitajte još

– Ona je veća svađalica, ja uvek stanem i hoću da balansiram – nasmejao se Đole.

Iako je pandemija u jeku, opisali su kako osećaju novogodišnju euforiju, te je Vesna istakla da se njihova ćerka najviše raduje.

– Ovo je prvi put da nešto nije kako treba, ali se nadam da ćemo ovu godinu da ispratimo na način koji je i došla, kao i da ćemo Novu godinu da krenemo s starom pričom – kaže denser, dok njegova supruga, koja stalno osvaja fanove na Instagramu video snimcima iz kuće, tvrdi da oni nisu klasičan bračni par.

– Mi ne spadamo u kalupe bračnih parova. Lala je napisala pismo Deda Mrazu. Ona je njega čekala dve godine i prvo je kod nje stigao. Ja sam toliko bila uzbuđena, da me ljudi pitaju da li plačem. Ona stvarno veruje i ta euforija se oko Nove godine kod nje najviše oseća. Ona je kitila jelku – preneo je Kurir.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike