Prave od mene ludu ženu! Severina o bivšem: Kupio je trošnu kuću preko puta moje da bi me pratio

20.04.2022 | 12:47

Pevačica ističe da bez obzira na sve, ona neće odustati od sina

Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Severina Vučković je sa bivšim partnerom Milanom Popovićem dobila naslednika Aleksandra, a sada već mesecima vodi bitku oko starateljstva nad sinom. Iza pevačice je veoma težak period, a čekaju je još naporniji meseci, pošto se sudi sa ocem svog deteta. 

- Osećam se lepo, htela sam čak da kažem i odlično, ali me nabrajanje svega što mi se izdogađalo u proteklih deset godina podsetilo na neke stvari koje sam već zaboravila. Zaboravljam, ali to ne znači da neću i dalje da se borim za pravdu, to jest za ispravljanje nepravdi koje mi „institucije“ nanose. Ne zato što želim, nego zato što moram - kaže ona i dodaje: 

ATAImages/Antonio Ahel
Severina Vučković

 

- Za druge majke, za drugu decu čiji glas ne uspeva da se probije i ne čuje se tamo gde treba. Moj glas su slušali, ali ga nisu čuli. Jako dugo - rekla je na početku razgovora za hrvatsku „Gloriu“ Severina Vučković. 

Ona ističe da joj i te kako smeta što je prikazana kao agresivna žena, ali to kako kaže, neće umanjiti njenu žar da se bori za naslednika. 

- Pokušali su od mene da naprave ludu ženu, a onda tako „izludelu“ sad pokušavaju da me još prikažu i kao agresivnu. I onda valjda neprimerenom za dete. Ipak, verovali ili ne, svoj glas najviše i uglavnom dižem samo kad su u pitanju pesme, kad uđem u svoj svet muzike, koja mi spasi i glavu i dušu. Jer u tom svetu nema straha. Samo sloboda.

Printscreen Youtube/ Jutarnji program Tv Happy
Milan Popović

 

Prošlo je skoro dve godine otkako je starateljstvo nad sinom dobio njen bivši, ali ona ne odustaje.

- Devet godina traje moja borba, ako se to tako može nazvati. Više bih to zvala mučenjem ili „procesom izluđivanja“, a 20 meseci s oduzetim detetom sigurno je najteža faza mog dosadašnjeg života. Hodate po sudovima, socijalnoj službi, veštacima, čak i po policiji i državnom tužilaštvu.

Pevačica objašnjava da njena borba čak nije ni sa pojedincem, već sa čitavom razrađenom mrežom.

Antonio Ahel/ATAImages/YouTube
Severina, Milan Popović

 

- U Hrvatskoj postoji dobro uhodan institut posebnog tretmana za bogate i moćne očeve. Uvezali su se od centara i škola, preko poliklinika i izmišljenih teorija otuđenja, pa sve do sudova. Kažu neki da su mrežu zabacili i do Ustavnog suda - objasnila je Severina.

Vučkovićeva otkriva i detalj koji niko nije znao, a to je da je njen bivši, biznismen Popović kupio nekretninu preko puta njene kuće, kako bi, prema njenim rečima, mogao da je uhodi. 

- Znate li da je moj bivši partner postao vlasnik trošne kuće preko puta mene, gde se sad već godinama nalazi širokopojasna kamera koja uprkos davnoj odluci Agencije za zaštitu ličnih podataka nije uklonjena. I sada se odjednom na zemljište i kuću kao vlasnik upisala kompanija u vlasništvu mog bivšeg. 

ATAImages/Antonio Ahel
Severina

 

O novoj ljubavi ni ne razmišlja, a beg od problema je kako kaže, pronašla u muzici. 

- Bilo je pokušaja da se Filip gura i sumnjiči jer je neka 'uhoda iz komšiluka' javila da smo 'viđeni da se grlimo -prokomentarisala je pevačica navode medija o njenom odnosu sa producentom Filipom Miletićem.

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam