Bekvalčeva imala peh zbog kog je morala da uradi nove zube! Pevačica je iskeširala veliku svotu novca (FOTO)

20.04.2022 | 10:24

Nataša sada ima blistavo bele zube, a za ovu intervenciju je izdvojila veliki novac

Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Kako javna scena zahteva savršen izgled i blistav osmeh, pevačica Nataša Bekvalac se trudi da ispoštuje taj trend. Prepoznatljiva je po blistavo belom osmehu koji su krasili prirodni zubi, ali je nedavno bila prinuđena da stavi navlake. 

Naime, pevačica je tokom nastupa oštetila na mikrofon prednje zube, pa je odlučila da ih popravi, a za ovu intervenciju je izdvojila blizu 3.000 evra.

Printscreen Youtube/AmiG Show
Nataša Bekvalac

 

- Nataša je na jednom od nastupa okrnjila dvojke na mikrofon tokom pevanja i to ju je jako mučilo. Svesna da su zdravi i lepi zubi važni mnogo važni u njenom poslu odlučila je da ode kod stomatologa, stavi fasete i malo produži svoje, ali i da tako popuni okrnjene dvojke - govori izvor za Telegraf.rs i dodaje, da ju je ulepšavanje osmeha skupo koštalo. 

- Novi zubi su za nekoliko nijansi belji od onih koje je imala, a za ovo ulepšavanje osmeha izdvojila blizu 3.000 evra - završava priču izvor.

Printscreen Youtube/AmiG Show
Nataša Bekvalac

 

Inače, Bekvalčeva se sinoć uključila u emisiju Amidži šou, kad se obratila Stefanu Đuriću Rasti i pitala ga kada će posle dueta otići na kafu. 

 

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam