Detalji suočavanja Džonija Depa i Amber Herd u sudnici: Advokati tvrde da je imala napade besa

13.04.2022 | 14:19

Već u uvodnoj reči, glumčevi pravni zastupnici su tvrdili kako je bivša žena nepovratno naškodila karijeri holivudskog zavodnika

Copyright Profimedia

Suđenje Džonija Depa i Amber Herd održano je juče u Ferfaksu u Kaliforniji. Naime, bivši supružnici sreli su se na sudu zbog tužbe koju je Dep podneo protiv glumice, navodeći da ga je „lažno prikazala kao nasilnika u porodici“ u tekstu koji je objavljen u „Vašington Postu“ 2018. godine.

Već u uvodnoj reči, advokati su tvrdili kako je Herd ovom klevetom nepovratno naškodila karijeri popularnog glumca, prenosi portal „Unilad“.

Osim toga, Depovi pravni zastupnici ističu kako je glumac zapravo žrtva zlostavljanja, te da je on od Amber trpeo i fizičko i psihičko zlostavljanje.

Profimedia
Džoni Dep

 

- Herd je problematična osoba koja manipuliše ljudima oko sebe, baš kao što je manipulisala i Džonijem Depom - naglasili su oni.

Uvodnu reč Depovi advokati završili su sledećim rečima: „Ona se pripremala da na ovom suđenju odglumi ulogu života.“

Profimedia
Amber Herd

 

U jednom momentu, glumčevi zastupnici su kao argument naveli da se Dep navodno skrivao u kupatilu da izbegne napade besa koje je Amber imala, kao i da je ona kriva za njihov raskid i da je pravila „dramatične scene“, a naposletku je sve preokrenula u svoju koristi navodeći priču o porodičnom nasilju. 

Osim toga, istakli su da je ona opsednuta svojim imidžom u javnosti, te da je na temelju iskrivljene slike odnosa s Džonijem Depom, dobila titulu ambasadorke pokreta Me Too.

Bonus video:  

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam