Koliko je dugo krio ljubavnicu od pevačice? Ivana Šašić jedva došla sebi kad je saznala šta joj je muž priredio!

13.04.2022 | 10:11

Autor: Milica Gudžulić

Zbog prevare, posle pet godina braka je rešila da se razvede

Copyright ATAImages/Milan Maricic

Pevačica Ivana Šašić saopštila je nedavno putem društvenih mreža kako je rešila da, posle pet godina, stavi tačku na svoj brak sa Bojanom Simićem. Kako je navela, on ju je prevario sa izvesnom starijom damom iz Šapca i sada više „ne želi da ga vidi, niti čuje".

Sve o čemu razmišlja su njeni naslednici i pored njih, kako ističe, ne može ni da se oseća loše. Sa druge strane, prenose domaći mediji pisanje „Stara", do prevare je došlo još kada je pevačica bila u jednom rijaliti programu. To ju je posebno razočaralo, jer se ona tamo borila za honorar, a bila daleko od najbližih.

- Ivana je jako povređena, zbog dece se trudi da bude jaka i da ne pokazuje koliko joj je teško, ali se njoj svet za minut srušio. Kada je izašla iz rijalitija počela je da sumnja da se nešto dešava, Bojan nije bio isti koliko god da se on trudio da se ne primeti ništa - priča izvor za pomenute medije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Sasic (@ivanasasic1)

 

Pevačica je, prema daljim napisima, brzo shvatila da nešto nije kako treba.

- Sve češće je bio odsutan, a Ivana i on se nisu odvajali i to joj bilo baš čudno. Prošle nedelje jedna njena prijateljica joj je rekla kako se neka žena iz Šapca raspituje da li su ona i Bojan još u braku i da li je istina da će da se razvedu. Ivana se smejala ne sluteći da se ljubavnica njenog muža raspituje o tome - nastavlja.

- Nešto kasnije, pevačica je počela da istražuje ko je žena koja je to pitala njenu prijateljicu i došla je do skandaloznog saznanja - Bojan joj je govorio da se on i Ivana rastaju i da kod njih ništa ne funkcioniše. Ivana je odmah poručila suprugu da spakuje stvari i napusti stan. Vikala je i plakala, nije mu dozvolila da joj bilo šta kaže - dodao je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Sasic (@ivanasasic1)

 

Tada, Ivana je saznala kako je afera počela dok je ona odsustvovala od kuće zbog rijaliti formata.

- To ju je dodatno potreslo. Ona se mučila tamo odvojena od dece da zaradi honorar, a on je za to vreme našao švalerku. Baš je razočarana, ne želi ni da ga vidi ni da ga čuje - zaključuje izvor.

Pevačica o njemu više i ne želi da priča.

- Ja sam joj ga poklonila, nije želela da prihvati poklon. Sam pao, sam se ubio. Ne želim više da pričam o njemu, ja imam moju decu i oni su mi najbitniji na svetu. Ne mogu ja pored njih dvojice da budem loše. Stvarno sam dobro, srećna sam što sam saznala sve. Izdaju nikad ne praštam, ovo nije ni prevara nego izdaja - izjavila je, pišu pomenuti mediji.

Bonus video:

var player = new Clappr.Player({source: "https://media-24sedam.ott.solutions/media-24sedam/video_content/64c3d6126c143cbbdfa2636a/2022/03/01/64c4e9aeb45738d81958c815/uhd/64c4e9aeb45738d81958c815.mp4/playlist.m3u8",parentId:"#VMS_64c4e9aeb45738d81958c815",poster:"https://video.24sedam.rs/storage/images/5373-2524-thumb-thumb-thumb.png",playback: {preload: 'metadata',controls: false,playInline: true,recycleVideo: Clappr.Browser.isMobile,crossOrigin: 'anonymous',externalTracks: []}});

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam