Lukas otkrio ko će mu biti gosti na koncertu: Kad je rekao da priprema spektakl - nije se šalio! (VIDEO)

12.04.2022

12:15

0

Pevač je najavio brojna iznenađenja za 14. april

Lukas otkrio ko će mu biti gosti na koncertu: Kad je rekao da priprema spektakl - nije se šalio! (VIDEO)
aca lukas sasa mirkovic kzs 1204 2022 foto danica bozovic (1) - Copyright 24sedam/Danica Božović

Pevač Aca Lukas organizovao je sa producentom i menadžerom Sašom Mirkovićem konferenciju za novinare, gde će razgovarati o tužbama protiv RTS-a, ali i predstojeća čak dva koncerta u Štark areni. 

Prvi je zakazan za 14. april i pevač se za isti uveliko sprema. Kako kaže, osmislio je brojna iznenađenja, a zatim je okupljenim medijskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam, otkrio ko će mu biti gosti. 

Pevač je, naime, pozvao velike muzičke zvezde - Vesnu Zmijanac i Miroslava Ilića da mu se te večeri pridruže i tako zajedno naprave - nezaboravan provod. 

- Koncert će biti veoma interesantan. Napravili smo neka iznenađenja, malo više će biti rokenol, biće nekoliko segmenata, jedan deo akustike... Biće i dva gosta, izabrao sam dve najveće muzičke zvezde, Vesnu Zmijanac i Miroslava Ilića. Još jednog gosta imam, moj veliki brat i prijatelj, iz druge je branše. Ako stigne, doći će, sam se ponudio. Koncert će trajati malo duže nego što je uobičajeno. Biće organizovan i prevoz te večeri, da ne moram da razmišljam kako će deca kući - pričao je Lukas.

Aca Lukas i Saša Mirković, 24sedam/Danica Božović
 

Drugi koncert zakazan je za 3. novembar. 

- Pošto smo sad toliko prebukirani sa datumima, a hteli smo da pustimo još jednu Arenu, odlučili smo da drugi (koncert) bude za Acin rođendan, 3. novembra. Da vratimo tradicionalni koncert u Areni. Između ova dva nastupa imamo još 99 nastupa, a taj stoti je sledeća Arena. Koliko radi, Aca je juče završio na infuziji. Do tad će biti i novih pesama i spotova. Danas u 14 sati puštamo ulaznice u prodaju. Pošto za ovaj koncert više skoro i da nema karata... - objasnio je Mirković, a i više o tome možete pogledati u snimku koji sledi. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike