Neću biti žrtveno jagnje svoje porodice, progovoriću i razneću je! Još jedan emotivni lom Britni Spirs na Instagramu (FOTO)

04.04.2022 | 14:00

Autor: Marija Mitić

Svoj izliv besa i potresne detalje iz detinjstva pevačica je brzo ukolonila sa mreža

Copyright Profimedia

Otkako je prošle godine konačno ostala bez očevog starateljstva pod kojim je bila protiv svoje volje čak 13 godina, pevačica Britni Spirs ne prestaje da iznenađuje burnim i iskrenim objavama na Instagramu, a desi se i da su pojedine toliko ishitrene da ih brzo ukloni.

Naime, ona je ponovo "oplela" po svojoj porodici i iznela niz novih brutalnih detalja, gde govori kako je preživljavala porodične drame u detinjstvu skoro svake noći, a upravo ovaj post uklonila je brzo nakon objavljivanja.

 - Moja porodica me je slomila - počela je Britni koja je inače ovo pisala dok je bila na odmoru na havajskom ostrvu Maui, sa verenikom Semom Ašgarijem i psom Sojerom.

24sedam/Profimedia
Britni Spirs

 - Uvek sam mrzela kako je moja majka od svega pravila dramu… Doslovno bi vrištala s krovova… Ne lažem - napisala je pevačica i nastavila - Celu noć se svađati s pijanim čovekom koji ne može da govori... Zašto? Ja sam bila ta koja nikad nije spavala. To nije bila samo jedna noć, to je bila svaka noć mog života!

 - Mislim, moji roditelji nikada nisu išli na terapiju, oni su uživali u boli i živeli s dramom svaki dan svog je*enog kraljevskog života… Zbog toga je i meni uvek bilo krajnje neprijatno da govorim o svom privatnom životu, i danas je tako - napisala je Britni u poprilično konfuznoj objavi

 - Verujem da je to nešto što poveravaš Bogu… To se nikoga ne tiče… Zato je bilo jako teško kada su me terali da na terapiji pričam o svemu… Moja porodica me toliko slomila da mi je bilo potrebno (malo) terapije.

 

 

- U mojim najtežim trenucima, ne samo moja majka nego i moja sestra, objavljuju knjige u kojima govore svašta... Mislim da to nije baš lepo... Svi imamo pravo na svoju priču, ali ovo je đavolja drama!

Pevačica je objavila i fotografiju duge koju je, napisala je, baš juče videla na Mauiju.

 - Nakon svake oluje uvek će doći duga... To je Božije obećanje. Božija duga dolazi nakon oluje i to je poruka koju želim da pošaljem svojoj majci i sestri. Dakle, kada pogledate ovu dugu, molim vas da shvatite ovo i samo ovo... Ja sam žena!

Profimedia
Britni Spirs

Svoju poruku je završila rečima:

 - Nisam tip osobe koja javno iznosi prljav veš, ali sam sigurna da neću sedeti i biti žrtveno jagnje svoje porodice! Progovoriću i razneću je... Moja porodica, opet ću to izgovoriti, otišla je predaleko i ja još uvek nisam gotova s njima...Poručujem im da se je*u iz dna svojeg je*enog srca.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam