„Pevaćeš za 82 evra”! Dara Bubamara besna na koleginicu koja je izlazila sa njenim bivšim

04.04.2022 | 08:04

Kako je Reljićeva izjavila ona se viđala sa Tonijem, verujući mu na reč da on tada nije bio sa pevačicom

Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Domaće medije preplavila je vest da je Dara Bubamara raskinula sa Markom Dujakovićem Tonijem zbog mlađe koleginice Sare Reljić

Pevačica se oglasila ovim povodom i istakla da se ona nekoliko puta videla sa Darinim bivšim, ali da ju je on uveravao da sa Bubamarom nema ništa. 

Instagram printscreen/darabubamara_official
Dara Bubamara

 

- Istina je da poznajem dečka i da smo izašli nekoliko puta, ali ništa više od toga, tako da je to to. Tada kad smo nas dvoje izlazili, on nije bio sa Darom u vezi, koliko znam. Barem mi je rečeno tako. Što se mene tiče, tu niko nikoga ni zbog koga nije ostavio - rekla je Sara za Pink.rs.

G.G./ATAImages
Sara Reljić

 

Dara nije saglasna sa mlađom koleginicom. Nazvala ju je pevaljkom, a potom joj poručila da će raditi za 82 evra, piše Blic, navodeći Darine reči sa Instagrama. 

- Imam svoj novi ljubavni život. Neke pevaljkice zaista misle da će preko mene biti uspešnije. Žao mi je, i dalje ćeš iako negde nastupaš, pevati za honorar od 82 evra. Ti mala pevaljko, budeš li me spominjala i lagala za momke iz moje davne prošlosti, popićeš tužbu - navodno je pisalo u Darinoj objavi na Instagramu, koja je sada obrisana i nije dostupna javnosti.

Printscreen Instagram/rbtony1
Dara Bubamara i Toni

 

Podsetimo, Dara Bubamara, živi život punim plućima. Sada ima novi ljubavni život, s bogatim biznismenom iz Monte Karla, ali ovoga puta o svom izabraniku neće ni reč da kaže. 

Sara je ove godine predstavljala Srbiju na izboru za Miss Multiverse, na kojem je zauzela peto mesto.

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam