Haris i Melina Džinović sređuju novu kuću: Završićemo kad mi budemo želeli!

05.11.2020

09:39

0

Bračni par kupio je luksuznu vilu na Senjaku pre nekoliko godina, pauzu zbog koronovirusa iskoristiće da se posvete sređivanju

Haris i Melina Džinović sređuju novu kuću: Završićemo kad mi budemo želeli!
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevači nemaju nastupe mesecima već, a dok neki negoduju jer tvrde da su u krizi, ima i onih koji ulažu dodatni novac u sređvanje nekretnina, poput Harisa i Meline Džinović.

Bračni par usmerio je vreme na sređivanje luksuzne vile na Senjaku, s obzirom na to da im je stao posao. Kako je istakla Harisova žena, na njen posao mode odrazila se situacija sa pandemijom, dok pevač ne nastupa uopšte. Zbog pauze usled koronavirusa zato rade neke druge stvari.

– Dobro, proći ćemo sve ovo, nisam depresivna osoba, samo sam realna i mislim da do leta neće proći kriza – istakla je dizajnerka, a zatim otkrila šta radi i popularni pevač.

– Iskreno da vam kažem, kod nas se ništa ne dešava, Hari ne radi, pa smo se usredsredili na sređivanje nove kuće. Tu ima hiljadu detalja i sitnica, a sada imamo dovoljno vremena da sve sredimo po našim željama. Eto, toliko nas svi prozivaju za tu kuću i slikaju je stalno, ali završićemo je kad mi budemo želeli – zaključila je Džinovićeva supruga.

Pročitajte još:

Haris Džinović priznao: Da sada imam 15 godina, slušao bih starije i ne bih bežao sa časova!

Džinovići se još ne sele u vilu na Senjaku: Posle 2 miliona evra i 3 godine posla, radovi nikako da se privedu kraju

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Star

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike