Sanja Marinković nakon očeve smrti: Duša mi je prazna, a posao mi je uteha od svih razočarenja

05.11.2020

10:24 >> 11:53

0

Voditeljka se obratila svojim pratiocima uz reči zahvalnosti svima koji joj pružaju podršku u teškom trenutku

Sanja Marinković nakon očeve smrti: Duša mi je prazna, a posao mi je uteha od svih razočarenja
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Sanji Marinković nedavno je preminuo otac, ali je nastavila profesionalno da obavlja svoj posao u emisiji “Magazin IN”.

Međutim, voditeljka je još ranjiva, s obzirom na to da joj se tata borio sa teškom bolešću i posle samo nekoliko nedelja najednom preminuo. Ona je na svom Instagram profilu sada prvi put javno poručila da joj je teško.

Kada ne bih bila zadovoljna svojim životom, ja bih pokušavala da ga kreiram u skladu sa onim što hrani moju dušu. Na žalost, ovih dana mi je duša prazna – istakla je u prvoj rečenici uz emotikon koji plače, a zatim još napisala da se zahvaljuje svima koji joj pomažu u emotivno teškom trenutku.

– Želim da se zahvalim svima koji mi nesebično pomažu da odagnam svoje misli zbog kojih skoro dva meseca nisam imala miran san. Kažu da što je dublja ljubav, to je dublje i pamćenje i zato sam uverena da na žalost vreme ne leči sve. Neke rane zaista nikada ne zacele. Hvala svima na podršci i saosećanju. Posebno sam zahvalna jer imam privilegiju da radim posao koji volim i koji mi je između ostalog i uteha između svih razočaranja.

Ona je nakon tragičnog događaja u emisiji “Premijera” opisala s čime se susrela.

– Kada mi se dogodio ovaj događaj, porodični i kada mi je iznenada preminuo otac posle samo osam nedelja teške borbe sa strašnom bolešću, to je bio veliki šok. On se razboleo krajem avgusta i nažalost više nije deo mog života, posle dva meseca. Moji mama i tata su bili u braku 50 godina. Znači, pola veka. Nažalost, moja mama je ostala sama posle pola veka, što je jedna ozbiljna tuga i bol, ali dobro, tu smo moj brat i ja i unuci koji joj život čine lepšim – rekla je nedavno Sanja.

Pročitajte još:

Sanja Marinković zaplakala usred emisije: Započela tešku temu, pa nije mogla da se suzdrži

Dušica Jakovljević otvoreno o emotivnom životu: Muškarce zastrašuje moja prošlost!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike