Konstrakta krila podmuklu bolest supruga: Zamalo odustala od „Pesme za Evroviziju”

30.03.2022 | 19:29

Umetnica je bila zabrinuta za zdravlje muža, a analizama lekara je utvrđeno da mesta za paniku nema

Copyright Printscreen youtube/rts pesma za evroviziju

Umetnica Ana Đurić Konstrakta zamalo je odustala od učešća na „Pesmi za Evroviziju” i to zbog narušenog zdravlja svog supruga Milana, s kojim je početak godine provela u Nemačkoj na medicinskim ispitivanjima.

Konstrakta se trudi da privatni život zadrži u četiri zida, a to joj je skoro, pa uspelo, te je u medije, tek nedavno isplivala informacija da je njenom suprugu dijagnostikovan tumor. Ovo je Anu i te kako uznemirilo, bila je potresena i rastrojena.

ATAImages/ Antonio Ahel
Konstrakta

 

Prema pisanju magazina „Story” ona nije bila spremna da sluša aplauze i raduje se bodovima na takmičenju dok se uporedo njen izabranik brine za svoj život. Milan se tih dana podvrgao iscrpnim medicinskim ispitivanjima u Nemačkoj gde su zajedno otputovali.

Na svu sreću, testovi su pokazali da panici nije bilo mesta i da je zapravo reč o benignom obliku, koji se lako da ukloniti.

ATAImages/ A.A.
Konstrakta

 

Osmeh se tih dana ponovo vratio na lica porodice Đurić, a Ana je, znajući šta je očekuje, prionula na rad. Tokom polufinala i finala na „Pesmi za Evroviziju”, ona nije dozvolila da se bilo šta primeti na njenom licu.

- Realnost treba prihvatiti, ali i raditi na tome da u fokusu budu teme koje su bitne. Strah od neizvesnog rađa nove strahove i stvara osećaj konstantne borbe i brige šta će biti sutra ako ne uradimo sve ono što je u našoj moći da se od problema zaštitimo. Dakle, prepušteni sami sebi, da sami o sebi brinemo - kaže ona i dodaje: 

Printscreen Youtube/ Paparazzo Lov // DNK
Konstrakta sa suprugom

 

- Naravno, to nije dovoljno, ali je jedino što mi kao pojedinci možemo da uradimo. U ekipi svog dens hora „Starih Latina“ imam sve: i reiki majstora, i fizioterapeuta, i gastroenterologa, i psihoanalitičara. I to je to – poručila je umetnica, koja se s nedaćama, očigledno, odlično nosila zahvaljujući savetima i pomoći prijatelja, ali i ljubavi porodice.

Na pitanje kakav odnos ima s decom, da li je s njima uvek iskrena ili teške momente, poput onog u januaru kada joj je suprug oboleo, nastoji da sačuva za sebe štiteći ih, Konstrakta je kazala:

Printscreen/RTS
Konstrakta

– Bilo je situacija u kojima sam se pitala da li sam pogrešno reagovala. Taj strah se prenosi na decu, utiče na njihovo samopouzdanje. Deca nisu strana bića s druge planete, mali manipulatori ili masa koju ćemo mi da uobličimo i slično. Stvar je mnogo jednostavnija, samo ako uzmemo ozbiljno i s poštovanjem njihove potrebe. Dakle, žao mi je svake situacije u kojoj je moj strah prevladao potrebe mog deteta – rekla je Konstrakta.

Podsetimo, nekadašnja članica benda „Zemlja gruva” Ana Đurić Konstrakta je numerom „In corpore sano” na „Pesmi za Evroviziju” izazvala veliku pažnju javnosti, a u kladionicama je večita polemika koje će mesto Ana zauzeti na prestižnom takmičenju. 

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam