Plesačice, pas, muzika: Šaran ima svoj televizijski šou

05.11.2020

14:45 >> 15:19

0

Autor emisije najavljuje širok spektar razonode, a potrudio se da u studio dovede i dobre goste, plesače, pa čak i životinje

Plesačice, pas, muzika: Šaran ima svoj televizijski šou
Copyright Foto: Časlav Vukojičić

Saša Nikolić, poznatiji kao Šaran Alegro, sutra predstavlja prvu emisiju svog tok-šoua “Šaranova radionica”, a reč je o pravom humorističkom programu.

Autor ove emisije najavljuje širok spektar razonode, a potrudio se da u studio dovede i dobre goste, plesače, pa čak i životinje. Za ovaj projekat snage su ukrstili Toxic produkcija i Šaran Alegro, koji je nedavno proslavio Tijanu Milentijević pesmom “Žena od sultana”.

Foto: Časlav Vukojičić

– Nema sumnje da će „Šaranova radionica“ biti nešto novo u Srbiji, trudili smo se da se razlikujemo od drugih i mislim da nam je to pošlo za rukom. Iza mene stoji ozbiljna Toxic produkcija, i mislim da ćemo svakog petka biti radionica koju ćete redovno posećivati. U mojoj emisiji biće i dosta gostiju, a kakva bi to radionica bila da nemam i nekoliko pomoćnika. Tu je moj Taz koji je došao čak iz Hrvatske kako bi našao posao i, gle čuda, kod mene ga je i dobio. Takođe, ja ne bih bio ja, da nemam i svoj „Harem“. Te lepe devojke su moje pomoćnice koje će plesom obeležiti jedan deo emisije, ali ono što je najbitnije jeste da je naša radionica i pet frendli. Tokom celog serijala imam i svog psa po imenu Šapica – rekao je Šaran.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike