Bizarno ili idealno rešenje? Zvezde uoči dodele Oskara pohitale na ubrizgavanje botoksa u stopala!

27.03.2022 | 20:47

Autor: Marija Mitić

Za ovaj, naočligled, čudan tretman imaju dobar razlog

Copyright Profimedia

Uoči ovogodišnje ceremonije dodele Oskara,  brojne poznate ličnosti pohitale su ka estetskim hirurzima kako bi ispravile sve male nepravilnosti i nesavršenosti, pa na crvenom tepihu zablistale u punom sjaju.

"Peglanje" bora, uvećavanje usana, grudi, korigovanje brade, obrva i slično, već je postala svakodnevnica, ali, da li ste čuli za ubrizgavanje botoksa u stopala? Upravo ovaj bizaran trend zavladao je među poznatima, međutim, za to imaju i dobar razlog.

Profimedia
Sofija Karson

Naime, osim što botok čini da bore nestanu skoro pa preko noći, on takođe pomaže i u prekomernom znojenju, pa su tako lepotice iz Holivuda pronašle sjajno rešenje za visoke potpetice u kojima će nakon dužeg vremena morati da provedu nekoliko sati. Botoks im takođe može smanjiti i bol od neugodnih cipela i vrtoglavo visokih štikli, pa je ovo idealno rešenje plastičnih hirurga.

 - Te dame ne idu u pozorište da sede. Ovo je ekvivalent trosatnoj šetnji celim gradskim blokom, zaustavljanju i stajanju radi intervjua, a sve to na tankom crvenom tepihu u tvrdim cipelama. Ublažavajuće injekcije filera za stopala mogu ublažiti tu bol - izjavila je doktorka Ava Šamban za "Daily Mail", čije su klijentkinje inače Kim Kardašijan i Nikol Kidman i druge inostrane zvezde.

Profimedia
Vanesa Hadžens

Injekcije uključuju filer za stopalo i botoks za ublažavanje boli i preteranog znojenja, a cena ovog tretmana se kreće između 1.500 i 2.500 funti, zavisno od toga koliko se i šta ubrizgava.

 - Svi koje poznajem to rade. Kao i svaka druga žena na svetu, držala sam korak s botoksom i filerima u licu. Zapravo, pojačala sam tretmane nakon pandemije jer su me svi ti pozivi na Zoom-u naterali da shvatim koliko mi lice loše izgleda, a onda smo bili srećni što možemo da nosimo maske za lice kako bismo u početku prikrili ta mala poboljšanja. Počela je sezona dodele nagrada i prvi put sam nakon nekoliko godina morala da obujem štikle. Poslednje dve godine nosila sam samo japanke i ugg-sice. Uspela sam da izdržim na nekoliko događaja, ali sam bila u agoniji, užasno me je bolelo. Dakle, da, pitala sam svog plastičnog hirurga šta može da uradi po tom pitanju, a odgovor su bili fileri i botoks. Odlično je - izjavila je jedna od holivudskih zvezda koja je želela da ostane anonimna.

Profimedia
Bred Goreski

94. po redu dodela Oskara počinje večeras u Los Anđelesu, nakon tri godine pauze, a  večerašnja ceremonija imaće tri dame za domaćice večeri  - glumice Redžinu Hol, Ejmi Šumer i Vandu Sajks.

Bonus video:

var player = new Clappr.Player({source: "https://media-24sedam.ott.solutions/media-24sedam/video_content/64c3d6126c143cbbdfa2636a/2022/03/01/64c4e9aeb45738d81958c77a/hd/64c4e9aeb45738d81958c77a.mp4/playlist.m3u8",parentId:"#VMS_64c4e9aeb45738d81958c77a",poster:"https://cdn.brid.tv/live/partners/20325/snapshot/977616_th_1647959426.jpg",playback: {preload: 'metadata',controls: false,playInline: true,recycleVideo: Clappr.Browser.isMobile,crossOrigin: 'anonymous',externalTracks: []}});

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam