Kovrdže i krupne plave oči: Tajči objavila fotografiju kad je imala 17 godina

06.11.2020

08:43 >> 10:05

0

Nekadašnja pevačica prisetila se tinejdžerskih dana

Kovrdže i krupne plave oči: Tajči objavila fotografiju kad je imala 17 godina
Copyright Instagram printscreen/ tajcicameron

Tatjana Kameron Tajči živi decenijama u Americi, a devedesetih godina bila je u jeku popularnosti.

Naročito posle evrovizijske pesme “Hajde da ludujemo ove noći”, publika je ludela za njom širom Jugoslavije, a zatim se povukla. Tajči se prisetila perioda kada je bila tinejdžerka, a gotovo da je mnogi ne bi prepoznali. Duga, plava i kovrdžava kosa, kao i krupne oči krasile su njen lik, a uz ovu uspomenu nekadašnja pevačica ostavila je i komenatar.

– Povratak u vreme kad sam bila odvažna 17-godišnjakinja. Ovo je bilo na snimanju za moju prvu naslovnicu časopisa nakon što sam osvojila dve nagrade na velikom, odraslom, muzičkom događaju. Često zaboravimo koliko su zapravo sposobni i neverovatni 17-godišnjaci. Za mlade ljude i sve koji ih podržavaju i veruju u njih (i ne govorite im “Ah, šta ti znaš, ti si još uvek samo dete”) – ukazala je pevačica, koja je prošle godine potresla pričom o tome da je bila silovana kao veoma mlada.

– Bila sam u tinejdžerskoj dobi, pre nego sam postala slavna, dogodilo mi se silovanje, verovala sam da je to moja krivica. Zbog toga nikada nisam želela o tome da govorim. Moramo da stvorimo sredinu u kojoj žena ili muškarac neće verovati da su oni krivci zbog onoga što im se dogodilo – rekla je prošle godine, priznavši da je išla na psihoterapiju.

Pročitajte još:

Status Peđe Medenice odjeknuo društvenim mrežama: Zamisli da se boriš da školuješ svoje dete…ž

Milica Todorović za 24sedam o pevačima koji rade tokom epidemije: Svako ima pravo da radi kako želi, ne bih rizikovala zbog para!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike