Karleuša sva u podlivima: Ne mari za komentare, sve pokazala u providnom kostimu! (FOTO/VIDEO)

21.03.2022 | 20:54

Autor: Nemanja Vujčić

Već je ranije isticala da joj stajlinzi koje nosi na nastupima zadaju muke

Copyright 24sedam

Pevačica Jelena Karleuša nastupila je proteklog petka na "Music Week" festivalu na Kopaoniku, gde je napravila, baš u svom stilu, pravi šou.

Kao i uvek, ona je bila drugačija, pa je tako i njen kostim bio tema svih. Korset sa špicastim grudima privukao je veliku pažnju, ali i nešto drugo.

Naime, Jeleni su se, kako se može videti na fotografijama, nazirali podlivi ispod kostima, što nije čudno, jer je i sama, pred nastup, izjavila da je sve ono što nosi prilično neudobno. POGLEDAJ GALERIJU

- Svi moji kostimi su ekstremno neudobni, mogu da kažem da sam skoro posle svakog nastupa u podlivima, krvava, razderotine, mislim da sam jednom i fotkala modrice. Ali sve je to ono što ide uz ovaj posao - rekla je Jelena.

Neposredno pred nastup na Kopaoniku, pevačica je u znatno tesnom kombinezonu nastupila u Beogradu, pa ni ne čudi što snosi posledice.

Podsetimo, Jelena je u januaru održala nastup u Dubaiju, a posle istog pokazala ogrebotine i modrice na svom nalogu na Instagramu koje su joj ostale od pink kostima koji je nosila.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam