Ljubavna priča Nataše Bekvalac i Dače Ikodinovića: Tajno venčanje, velike emocije i na kraju razvod

20.03.2022 | 05:55

Autor: Nemanja Vujčić

Pevačica i nekadašnji vaterpolista znali su i da lažu najbliže zbog svoje ljubavi

Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Veza Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića bila je jedna od medijski najispraćenijih. Mnoge je zanimalo kako su se upoznali, kada su odlučili da se venčaju, ali i šta je presudilo razvodu.

Kako je svojevremeno Nataša pričala, njihova veza obilovala je smehom i anegdotama.

- Kad smo počeli da se zabavljamo, on je dolazio iz Italije i ujutru kad se vraćao, on rođeni Beograđanin, ja Novosađanka, i kažem "Jesi za moče", a on kaže "U je*ote" i ja ga pitam da li voli to da jede. A on mi kaže "U Beogradu su moče..." a ja mu kažem da su u Novom Sadu to prženice (smeh) - ispričala je Nataša.

ATAImages/ A.A.
 

U julu 2006. godine pop zvezda i jedan od naših najboljih vaterpolista svih vremena na večnu ljubav zakleli su se u „Crkvi svetog Nikolaja“ u Sremskim Karlovcima.

Mladoženja je obukao klasično crno odelo i belu košulju, bez kravate, dok je mlada blistala u romantičnoj venčanici „Valentino“, za koju su upućeni tvrdili da vredi 20.000 evra. 

Po izlasku iz crkve, zvanice su sveže venčani par obasule laticama ruža, a zatim su se svi zaputili u poznati novosadski hotel, gde je upriličeno građansko venčanje.

U tom trenutku niko osim mladenaca, kumova i Natašine mame nije znao da su njih dvoje već godinu dana u braku. Tajno su se venčali 2005. godine, posle Ikodinovićevog povratka iz Montreala, gde je naša reprezentacija na „Svetskom prvenstvu“ u vaterpolu osvojila zlato.

24sedam/Goran Sivački
 

- Rekla sam Dači: „Mislim da bi trebalo da postanem tvoja žena.“ On mi je odgovorio: „Već danima razmišljam o tome, ali sam se plašio da će biti prerano“ ‒ pričala je kasnije Nataša Bekvalac, koja se prvi put udala u jednostavnoj beloj lanenoj haljini i „japankama“.

- Danilo je bio presladak u farmerkama, „japankama“ i beloj majici kratkih rukava. Trudili smo se da tu tajnu zadržimo za sebe, sve dok moja mama nije ušla u našu spavaću sobu, kad nismo bili tu, i našla foto-albume. Nije joj bilo mnogo potrebno da zaključi da su to fotografije sa našeg venčanja, ali nikome nije rekla.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Bilo kako bilo, godinu dana kasnije u prisustvu iste matičarke i kumova, Danilo i Nataša fingirali su potpisivanje venčanog lista jer nisu želeli da najbliže rastuže priznanjem da su se već venčali i to bez njihovog prisustva.

- Znali smo da ni njegovi ni moji roditelji ne bi razumeli naš mali hir i da bi se mnogo naljutili, pa smo se poslužili „belim“ lažima ‒ otkrila je pevačica.

Ubrzo potom, došla je kruna njihove ljubavi - ćerka Hana.

No, da veliku sreću uvek prati i tuga dokaz je ovaj par. Teška saobraćajna nezgoda koju je Danilo doživeo uticala je umnogome na njih. 

ATAImages/ Antonio Ahel

Na kraju, brak im nije opstao, te su se razveli 2011. godine. 

Danas, njih dvoje održavaju skladan odnos, pre svega zbog ćerke Hane. Nataša i dalje ume da se našali na račun prvog muža, a da li Danilu te njene pošalice prijaju, nije poznato.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam