Posle petoro dece Hilarija Boldvin otkrila planiraju li ona i Alek još veću porodicu

07.11.2020

08:55 >> 09:40

0

Od septembra u kući imaju još jednu bebu, a ceo svet se pita kad će sledeća

Posle petoro dece Hilarija Boldvin otkrila planiraju li ona i Alek još veću porodicu
Copyright Printscreen/Instagram

Hilarija (36) i Alek Boldvin (62) dobili su septembru peto dete, sina Eduarada Pao Lukasa, a glumčeva supruga otkrila je za “People” da za sada tu planiraju da stanu.

– Svi me pitaju isto pitanje. Ne znam. Već sam pričala da sam završila sa rađanjem, a ispostavilo se da to nije slučaj. Sada samo znam da sam umorna i mislim da bi trudnoća u vreme koronavirusa bila ludost – rekla je Hilarija, dok je Alek dobacio “iteko je dosta”, na šta mu je Hilarija rekla “pitaću te za dva sata da li ti je isto mišljenje”.

Osim najnovijeg člana porodice, par ima sinove Romea Alehandra Davida (2), Leonarda Angela Čarlsa (4) i Rafaela Tomasa (5) i ćerku Karmen Gabrijelu (7). Alek ima i ćerku Ajrland (25), koju je odbio u braku sa Kim Bejsinger.

Ipak, Hilarija kaže da se nikad nije osećala kao da ima mnogo dece.

– Neki od njih su u školi, neki kod kuće, a vikendima se fenomenalno zabavljamo. Idemo u muzeje i na koncerte. Sada smo u kući skoro osam meseci, ne radimo mnogo toga, i odjednom deluje kao da imamo mnogo dece. To je lepo, ali stvarno imamo osećaj da ih ima mnogo – bila je iskrena Hilarija, koja je otkrila da ih deca stalno pitaju kad će mama da im rodi sledećeg brata ili sestru.

– Moja deca su navikla da je beba u kući, pa me stalno pitaju “kada dobijamo sledeću”, a ja im kažem “i vi i ceo svet morate da prestanete da mi postavljate to pitanje” – rekla je Hilarija kroz smeh i dodala da uživa u svakom trenutku sa njima i da je zahvalna što ima priliku da ih gleda kako odrastaju i stasavaju.

PROČITAJTE JOŠ:

Majli Sajrus otvorila dušu posle razvoda: Doživela sam mnogo trauma i gubitaka…

Kajli Džener dostigla broj od 200 miliona pratilaca na Instagramu, ali i dalje nije najpraćenija

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: People

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike