Posle osam godina ponovo u javnosti: Danijel Redklif pokazao da je i dalje ludo zaljubljen u nju!

16.03.2022 | 18:58

Autor: Nemanja Vujčić

Glumac se uvek trudi da svoj privatan život drži odvojeno od poslovnog, ali ovog puta nije odoleo

Copyright Profimedia

Glumac Danijel Redklif, kog je svet zavoleo kao Harija Potera u serijalu filmova o mladom čarobnjaku, spada u zvezde koji malo šta otkrivaju o svom privatnom životu.

Iako je delio detalje o svojim zavisnostima i mentalnim poteškoćama, naročito svim onim što je sa sobom nosio teret slave koju je stekao kao dete, Danijel gotovo ništa ne priča medijima o svom ljubavnom životu. Zato su mnogi zaboravili da je on godinama u srećnoj vezi, i to s poznatom koleginicom.

Sada se par, osam godina nakon što smo ih poslednji put videli na nekom javnom događaju, ponovo pojavio zajedno, i to na premijeri Danijelovog novog filma - ostvarenja "Izgubljeni grad", u kom Redklif igra rame uz rame sa Sandrom Bulok, Čeningom Tejtumom i Bredom Pitom.

Profimedia
 

Njegova podrška u ovom važnom trenutku bila je njegova devojka Erin Maja Dark (37), s kojom je Danijel od 2012. godine. Oboje su se odlučili za ležernu eleganciju, a ponosno su pozirali zagrljeni.

Erin i Danijel upoznali su se na snimanju filma "Ubij svoje najdraže", u kom su imali ljubavne scene.

- Naši junaci se upoznaju i flertuju, pa je to slatka uspomena na nas kako smo se upoznali i flertovali - rekao je pre dve godine Danijel u intervjuu za People, dok se prisećao ovog filma.

Danijel Redklif/Profimedia
 

On je tada priznao da nije morao da glumi u pomenutim scenama.

- Ima jedan trenutak kad me ona nasmeje, a ja sam se smejao kao ja, ne moj lik. Ona je bila neverovatno duhovita i inteligentna. Znao sam da sam nagrabusio - priznao je glumac.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam