Kao pravi otac i sin: Naslednik Jelene Radanović iz prvog braka na Slobinom ramenu (FOTO)

15.03.2022 | 18:29

Pevač obožava decu svoje supruge, a o tome govore i snimci i fotografije na društvenim mrežama

Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Sloba Radanović uživa u ljubavi sa izabranicom Jelenom, kojoj se zavetovao na večnu ljubav 14. februara na Dan zaljubljenih.

Jelena iz prvog braka ima dva sina koje pevač obožava, što je nedavno u intervjuu za 24sedam i potvrdio. Gleda ih kao svoju decu, ide sa njima u šoping, a sada je najnovijim Instagram storijem Slobina supruga pokazala koliko su njeni naslednici vezani za Radanovića. 

Instagram printscreen/jeja.radanovic
Sloba sa sinom Jelene Radanović

Naime, ona je objavila video na pomenutoj društvenoj mreži, na kojoj se vidi da Sloba peva, a jedan od njenih sinova mu se naslonio na rame i uživa u njegovom glasu. Njih dvojica se sve vreme smeškaju, a Jelena nije odolela da ovaj prizor i zabeleži. 

Inače, Jelena je već jednom prilikom na Instagramu objavila fotografiju jednog od njenih sinova dok se igrao sa pevačem i napisala: „Da su moja deca mogla da biraju, birali bi Slobu”, što je dovoljan pokazatelj da ih je Radanović prihvatio kao svoje naslednike.

Podsetimo, Sloba i Jelena su se venčali u manastiru Dubnica, na Zlataru. Par je imao intimnu ceremoniju venčanja kojoj su prisustvovali najuži članovi porodice, prijatelji i kumovi.

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam