Milica Todorović o braku i deci: Često se zapitam da li sam zakasnila

07.11.2020

12:35 >> 13:18

0

Pevačica često u razgovoru s društvom ,,prolazi kroz planove za budućnost

Milica Todorović o braku i deci: Često se zapitam da li sam zakasnila
Copyright Milica Todorović ATAImages/Antonio Ahel

Milica Todorović 13. oktobra proslavila je 30. rođendan i, kako je ispričala, tim povodom mnogi su joj poželeli da se ostvari i u ulozi majke. Međutim, kako je priznala, to ume da joj stvori nelagodu, jer se često zapita – da nije možda zakasnila za to. Ipak, brzo se ,,vrati u realnost” i shvati da za sve ima i više nego dovoljno vremena.

– Pomislim, naravno, a to se najčešće dešava kada sednem na kafu ili piće sa prijateljima koji imaju iskustva u tim poljima. Kada se latimo teme braka i roditeljstva, često se zapitam da li sam možda zakasnila, međutim, brzo shvatim da ne postoji vreme za ljubav i decu – ispričala je pevačica, pa dodala:

– Sve to nekako dođe samo po sebi i kad mu je vreme, odnosno kad nam sudbina to nameni. Ne kažem da bi trebalo da legnemo i da čekamo da nam se stvari dese same od sebe, ali činjenica je, i verujem da će se svi složiti, da najveći deo posla obavi neka viša sila – zaključila je Todorovićeva.

Milica Todorović, Foto: Nemanja Dedović

Pročitajte još:

Milica Todorović o Petru Strugaru: Ta veza se nije proslavila, bila je moj jedini promašaj!

Milica Todorović za 24sedam o pevačima koji rade tokom epidemije: Svako ima pravo da radi kako želi, ne bih rizikovala zbog para!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Story

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike