Napravila je milione, a nekad nije imala za osnovne stvari! Dara Bubamara o odrastanju u siromaštvu: Jela mast i hleb!

09.03.2022

14:45

1

Kad roditelji nisu imali da joj daju za užinu, iz škole se vraćala kući kako bi išta ručala

Napravila je milione, a nekad nije imala za osnovne stvari! Dara Bubamara o odrastanju u siromaštvu: Jela mast i hleb!
Dara Bubamara - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dara Bubamara je izašla na scenu sa svega 12 godina. Tada, predstavljala je Vojvodinu na Zmajevim dečijim igrama u Novom Sadu i osvojila prvo mesto. Dve godine otad, pobedila je na manifestaciji „Najlepši glas Jugoslavije”, a do danas, stekla je milione.

Međutim, kako je svojevremeno ispričala, nije baš uvek imala sve što bi poželela. Odrastala je u siromašnoj kući i nekad čak jela samo mast i hleb. Svakako, dala je sve od sebe da uspe, a roditeljima je toliko zahvalna na svemu što su bili u mogućnosti da joj pruže.

Pošto se proslavila i te kako im je vratila, ali nikako ne zaboravlja odakle je sve počelo.

Nisam imala za osnovne stvari!

- Upela sam, jer sam morala da se borim. Ništa mi nije dato na tacni. U životu sam zaradila više od milion evra, a nekad nisam imala ni za osnovne stvari. Sećam se da sam tati govorila da mi kupi haljinu ili cipele, a on bi govorio da ne može, jer nema platu. Današnja deca su potpuno drugačija, moraju da imaju sve i odmah.

 

 

- Nismo jeli po restoranima kao danas, već kod kuće, mama je stalno kuvala. Dešavalo se da jedemo hleb i mast. Tokom školskog odmora sam nekad išla i kući da jedem, jer nisu imali da mi daju za džeparac. Zahvalna sam roditeljima na svemu što su učinili za mene, zato sam stan u kom tata živi otkupila od njegove firme i renovirala ga - ispričala je svojevremeno Dara, prenosi „Kurir".

„Mala kida kako peva!"

Pevačica je, inače, baš brzo počela da nastupa, što se njenom ocu nije dopalo. Ali, kada je šef benda „Dara Bubamara” čuo da u Novom Sadu ima „jedna mala koja kida kako peva” ponudio joj je tri puta veći honorar da nastupa sa njima.

- Kad su mi saopštili kako se zove bend, rekla sam: „Ju, što vam je seljačko ime". Danas Saša Popović ume da kaže da su dva najzvučnija imena na estradi Dara Bubamara i Lepa Brena - istakla je.

Estrada te tera da budeš bolji

- Sa 18 godina sam zaradila Punta, a ubrzo sam kupila i novog Mercedesa. Kada sam kupila stan rekla sam sebi: „To je to, ništa ti više ne treba". Ali, estrada te tera da budeš bolji, jači. Tamo je večito neka borba. Borila sam se sa ljudima kojima nikad ništa loše nisam učinila - objasnila je.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike