Gori trending i u ostalim evropskim zemljama! Konstrakta obara sve rekorde! (FOTO)

07.03.2022

16:26

0

Autor: Marija Mitić

Pesma "In corpore sano" samo je deo triptiha, koji pored nje čine i pesme "Nobl" i "Mekano"

Gori trending i u ostalim evropskim zemljama! Konstrakta obara sve rekorde! (FOTO)
Ana Đurić Konstrakta - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, pobedila je na ovogodišnjoj "Pesmi za Evroviziju", održanoj u subotu, 5. marta. Njena pesma "In corpore sano" osvojila je za kratko vreme srca publike, pa je već dva dana prva na trending listi Jutjuba, što svedoči o njenoj ogromnoj slušanosti.

ATAImages/ Antonio Ahel
Konstrakta i ekipa

Ipak, ono što je mnogo bolji pokazatelj koliko su reči "Umetnica mora biti zdrava" zaludele mozak publici, jeste i to što ova pesma obara rekorde slušanosti i u drugim evropskim zemljama. Naime, kako je na svom Instagram profliu Ana objavila, njena pesma je prva u trendingu i u Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji, ali i u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, dok se na vrhu liste nalazi i u Švajcarskoj, Norveškoj, Rusiji i drugim.

Printscreen Instagram/ konstrakta
Objava sa Instagram naloga Konstrakte

Inače, pesma "In corpore sano" deo je triptiha koji je Konstrakta nedavno objavila. Naime, pored pobedničke pesme koja će se ove godine naći u trci na Evroviziji, u Torinu, tu su i numere "Nobl" i "Mekano". Umetnica Ana Đurić učestvovala je i u komponovanju ovih melodija, kao i u pisanju tekstova za sve tri numere, ali i u aranžmanima, samom konceptu i spotovima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike