Ilda Šaulić o svom pokojnom ocu Šabanu: On za mene nikada nije otišao!

08.11.2020

13:38 >> 16:28

0

Pevačica istakla kako se njegov glas i dalje svuda čuje

Ilda Šaulić o svom pokojnom ocu Šabanu: On za mene nikada nije otišao!
Copyright Ilda Šaulić / ATAimages

Nakon što joj je otac tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći, Ilda Šaulić je letos obolela i od korone, a nakon toga izgubila je i bebu.

Sada, uživo u jednoj emisiji, pevačica je potpuno iskreno ispričala kako se oseća nakon tragedije koju je preživela njena porodica, koliko joj nedostaje njen pokojni otac i proslavljeni pevač Šaban Šaulić, kao i o naćinu na koji je saznala kako je on preminuo.

– Delujem krhko i nežno, ali sam neko ko se sa njegovom smrću “dobro nosi” jer on za mene nije otišao. Nikada i neće otići. Ostavio je toliko toga lepog za sobom. Njegova dela i muzika će živeti večno. Da li sam u kolima, slušam na radiju ili kod kuće, njegov glas se uvek čuje – izjavila je Ilda.

Pevačica se osvrnula na to kakav je šok doživela kada je iz novinskih natpisa saznala o saobraćajnoj nesreći u kojoj je preminuo Šaban Šaulić.

Šaban Šaulić ATAimages/Antonio Ahel

– Čovek nikada nije spreman za gubitak neke osobe koju voli. Ovo jeste bio šok. Nažalost, godinama unazad svašta se provlačilo kroz novinske natpise. I tada kada je poginuo mislila sam isto. Ali, nažalost, ovoga puta se ispostavilo kao istina – dodala je Ilda.

PROČITAJTE I:

Luka objavio fotografiju na kojoj Sofija spava pored sina

 Saru Jo pomešali sa Jovanom Joksimović (FOTO)

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RTS/24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike