O raskidu Anastasije i Đorđa bruji javnost, a sada je otkriveno kako je ostavila prvog dečka: Jedno se nije promenilo

01.03.2022

11:16

1

Pevačica je uvek težila tome da bude u dugim vezama

O raskidu Anastasije i Đorđa bruji javnost, a sada je otkriveno kako je ostavila prvog dečka: Jedno se nije promenilo
Anastasija Ražnatović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić odlučili su da stave tačku na svoju višegodišnju vezu. Nagađalo se i pisalo o razlozima, a ona je istakla da se ljubav ugasila, te da su ostali u dobrim odnosima. 

Pre veze sa Kuljićem, mlada pevačica imala je romansu sa Kostadinom Terzićem, sinom generalnog direktora Crvene Zvezde Zvezdana Terzića. 

ATAImages/ A.A.
 

Njihova veza je i te kako bila zanimljiva javnosti. Ovo je bila prava mladalačka ljubav, koje se verovatno rado sećaju. Romansa je okončana u avgustu 2016. godine, a nedugo potom su i jedno i drugo uplovili u nove veze.

Ono što je zanimljivo jeste da je Anastasija skoro pa identično govorila o raskidu sa Terzićem, kao što je bio slučaj sa Đorđem.

- Nije bilo nikakve svađe, rastali smo se na najnormalniji način. Ostali smo prijatelji, a priče o našim svađama nemaju veze sa istinom. I dalje imam lepo mišljenje o Kostadinu - decidna je bila Anastasija za domaće medije, govoreći u sličnom tonu u kojem danas objašnjava kraj odnosa sa drugim biznismenom s kojim je prekinula vezu.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Nakon veze sa Anastasijom, Kostadin je započeo romansu sa Valentinom, sa kojom se i oženio i dobio dete, a uskoro će dobiti još jednu bebu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike