Tanja Savić je ispala neprofesionalna! Ognjen Amidžić o gostima njegove emisije: Neke sigurno više neću zvati

28.02.2022 | 17:58

Voditelj kaže da uvek prati aktuelnosti, te da u skladu sa time u „Amidži šou” poziva ličnosti

Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Voditelj Ognjen Amidžić je u svetu medija više od tri decenije, a već duži niz godina ima autorsku emisiju „Amidži šou” gde su mu gosti bili svetske zvezde, sama elita javne scene, političari, glumci, ali i rijaliti učesnici. 

On je taj koji smišlja koncept šou-programa, a Amidžić ne krije da se ponekad događaju i nepredviđene situacije na koje on ne može da utiče. Nedavno je pevačica Tanja Savić napustila studio, zbog čega je on ostao zatečen i smatra pevačicin potez veoma neprofesionalnim. 

24sedam/Danilo Krša
Ognjen Amidžić


- Nikad nisam pridavao pažnju tome šta će neko reći. Sa druge strane, kao autor i voditelj najgledanije tok-šou emisije koja traje uspešno već četrnaest sezona, očigledno je da radim dobar posao. Rejting i šer emisije „Amidži šou” dovoljan su pokazatelj, pa mi je samim tim zaista glupo da se pravdam nekoj manjini koja će uvek naći zamerku, pa sve i da dovedem Bijonse - priča Ognjen i otkriva da li se čuo sa Savićevom pošto je napustila njegov studio bez reči: 

- Nismo se čuli i ne vidim razlog. Tanja nije ispala profesionalna, prvenstveno prema meni, a onda i prema ostalim gostima koji su sedeli u studiju. Svako ima pravo da svoju karijeru gradi onako kako želi, ali neke stvari prosto nisu na mestu - kaže on i dodaje da gosti uvek mogu da kažu da li im odgovara društvo u studiju:

Printscreen Youtube/ amigshow
Tanja Savić napustila studio

 

- Kao što sam rekao, mene to lično ne pogađa jer sam pre svega profesionalac, ali nije u redu da se na taj način pravi priča u medijima i forsira nešto imaginarno. Ako neko ima problem sa određenim gostom kojeg je moj tim pozvao u emisiju, uvek može da mi kaže, pa se dogovorimo da pomerimo gostovanje. Ovako su mi te situacije smešne.

Ognjen ističe da uvek prati aktuelnosti u javnom svetu, te da u skladu sa tim i bira goste koji će govoriti o temama koje intrigiraju javnost. 

Printscreen Youtube/AmiGShow
Tanja Savić napustila studio

 

- Trudim se da u svoju emisiju dovodim ljude koji su pre svega interesantni medijima, TV publici i one koji imaju nešto da kažu u datom trenutku. Uvek su tu, pored aktuelnih tema i neke igrice koje mi imamo u emisiji, pa se nekad desi da se možda neko naljuti zbog pitanja koje mu postavim… Ima tu nekoliko imena koja sigurno više neću zvati u emisiju, ali ne bih da detaljišem! Sami će se prepoznati - rekao je Ognjen za „Star”.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam