Dea Đurđević protiv Marije Egelje: Voditeljke u dresovima Zvezde i Partizana zaigrale fudbal (VIDEO)

26.02.2022 | 07:45

U susret derbiju večitih rivala, ekipa 24sedam povela je razgovor sa voditeljkom Jutarnjeg programa koja zastupa boje crveno-belih i voditeljkom vremenske prognoze koja je na strani crno-belih, a one su nam otkrile i kakva ih priča vezuje za ove timove

Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Dan kada će Crvena zvezda i Partizan odmeriti snage se bliži, a tenzija među vatrenim navijačima raste iz sekunde u sekund. Danas nisu samo momci oni koji bodre ove klubove, tu su i dame koje čvrsto stoje uz fudbalere.

U susret derbiju večitih rivala, ekipa 24sedam povela je razgovor sa voditeljkom Jutarnjeg programa Deom Đurđević koja zastupa boje crveno-belih i voditeljkom vremenske prognoze Marijom Egeljom, koja je na strani crno-belih. 

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Kod njih se fudbal i boje koje brane vole i poštuju od malih nogu, a u razgovoru za naš portal otkrile su koliko neprospavanih noći je bilo zbog utakmica, ali i koliko je ženstveno biti navijačica i kako na to sve gledaju muškarci.

Osim toga, one su pokazale i koliko dobro barataju loptom, te su se oprobale i u ulozi sportskih komentatora. Dea nam je otkrila da je Marija i te kako dobra u pimpovanju, u šta smo se i sami uverili.

- Navijač sam postala odmah pošto sam se rodila. Moji su mi kupili dres crveno-belih, jer svi navijaju za Crvenu Zvezdu. Ja sam rođena 1991. godine, kada je Zvezda postala šampion i na prvu utakmicu me je mama odvela sa pet godina, a samostalno sam prvi put otišla sa 12 godina.

24sedam/Katarina Mihajlović
Dea Đurđević

- U mojoj porodici su svi zvezdaši. I kako sam ja rođena 1990. i nekako mi je bilo nametnuto da navijam za Zvezdu, i to je tako bilo dok sam bila klinka. Kada sam odrasla i spletom privatnih okolnosti, ja sam počela da navijam za Partizan, ali i da ga volim. Crno-beli do kraja života.

24sedam/Katarina Mihajlović
Marija Egelja

Voditeljke su na intervju došle odlično raspoložene u dresovima timova za koje navijaju. Tokom razgovora uzbuđenje je još više raslo, a Marija i Dea su nam demonstrirale kako to one navijaju, pa otkrile da li je ženstveno biti navijačica, kao i kako na to gledaju muškarci. 

- Do sada se nije dešavalo da nekome smeta. Oni to i te kako vole - rekla je kroz smeh Marija, a onda je svoju stranu priče ispričala i Dea:

- Ja živim sa jednim od najvećih Grobara koji postoje (dečkom Mladenom Mijatovićem) i na dan derbija se kod nas o tome ne govori. Ne diramo se u rane, bez obzira na to ko izgubi. Ali mi je drago što on istim žarom voli Partizan, kao što ja volim Crvenu Zvezdu.

Zle krvi među voditeljkama Pinka nema bez obzira na to što zastupaju boje različitih timova. Njih dve su rivalke, ali samo dok se igraju utakmice. Sitnih čarki i provokacija ima, ali kako kažu samo na zdravom nivou.  POGLEDAJ GALERIJU

- Kada su utakmice, ja dođem u garderobu, oni mi spreme crvenu haljinu. Ja ih pitam: „Pa zaboga, šta ste mi ovo spremili?” Ja onda obučem nešto crno-belo, eto, onako slučajno. Isto tako Dea obuče nešto crveno, Sarapa crvenu kravatu, pa me provociraju - pričala je ona, dok je Dea kroz smeh to i potvrdila. 

Marija i Dea kažu da imaju veliki broj dresova, kako onih koje su dobile na poklon, a tako i onih koje su kupile, a one koje su obukle na ovo snimanje imaju posebnu priču. 

- Ja sam mnogo dresova kupila i sebi i prijateljima, ali ovaj mi je posebno drag. Ovo je dres koji su meni navijači kupili kada sam bila u bolnici. Prvi vikend kada sam izašla iz bolnice, tada je bila proslava Zvezdine titule, ja sam otišla u ovom dresu. Doživela sam da mi skandira ceo stadion. Plakala sam od sreće. Divim se igračima kako mogu da igraju kada im se skandira, jer se meni tada sve skupilo. Svaka im čast kako nastave da igraju. Ovaj dres me vezuje za pobedu. Ta godina je bila godina Zvezdine pobede, ali i moje. Tada smo bili šampioni - kazala je Dea.

24sedam/Katarina Mihajlović
Dea Đurđević

- Dea zaista ima divnu priču. To je poseban osećaj i njena priča me je zaista naježila. Moja nije tako herojska, ali i ja sam ovaj dres dobila na poklon i rado ga nosim - ispričala je Marija.

Ono što se moglo primetiti jeste da su omašile boju lakova za nokte koje im se nisu slagale uz boju dresa. Marija je imala crvenu boju laka na noktima, dok je Dea imala crnu. 

U video-snimku ispod pogledajte kako Dea igra fudbal sa Marijom, šta su voditeljke rekle koji su im najbolji frajeri od fudbalera, ali i još mnogo toga zanimljivog. 

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam