Smejali su mi se, a sada svetski mediji bruje o meni! Didi J osvanula u poznatim inostranim tabloidima (FOTO)

24.02.2022 | 16:11

Autor: Marija Mitić

Pevačica koja već godinama unazad pokušava da se probije na američko tržište, ne krije koliko je srećna zbog brojnih novinskih napisa

Copyright Profimedia

Pevačica Dijana Janković, poznatija kao Didi J, pohvalila se danas na društvenim mrežama intervjuima i brojnim medijskim napisima o sebi koji su osvanuli u svetski poznatim tabloidima. Ovo i ne čudi s obzirom da pevačica već godinama unazad krči sebi put slave u Sjedinjenim Američkim Državama.

Antonio Ahel/ATAImages
Didi J

Novinari srpsku pevačicu opisuju kao divu koja dolazi iz Srbije, a o svemu se oglasila i sama pevačica. POGLEDAJ GALERIJU

- Ponosna sam na sebe šta sam napravila u svojoj karijeri i što danas svi svetski mediji bruje o meni. Dešavalo se da mi se pojedini ljudi smeju što pokušavam da osvojim ceo svet, a sad su zapravo svi svetski mediji opčinjeni sa mnom - rekla je Didi za Kurir, koja je presrećna što je konačno dokazala sopstvene navode o svojoj inostranoj popularnosti. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIDI J (@didijofficial)

 

Podsetimo, Jankovićeva se pre izvesnog vremena oglasila baš povodom svog angažovanja na američkoj estradnoj sceni, gde je istakla da je jedina srpska pevačica koja je tamo popularna.

- Drago mi je što sam Srbiji otvorila prozor u svet i postala prva srpska pevačica koja je uspela u Americi, amerikanci inače ne slušaju srpsku folk muziku i svi su mi rekli da nikada nisu čuli ni za jednu drugu pevačicu iz Srbije osim za mene koja imam album na engleskom jeziku i nekoliko dueta sa svetskim top zvezdama - rekla je Didi tom prilikom.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam