Rani radovi Goce Božinovske! Pevačici nema gde nisu stavili bakšiš: Novac joj gurali u nedra, na minđuše, sat, pa u cipelu (FOTO)

23.02.2022 | 07:45

Pevačica je jedna od onih koja pesmom izvlači i poslednji dinar iz džepa

Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Goca Božinovska jedna je od najpoželjnijih pevačica na privatnim slavljima, kada je dobra zabava, a bakšiš još bolji. Nije nepoznanica da naši estradni umetnici za jedu noć zarade i po nekoliko hiljada evra, a Goca je jedna od onih koja pesmom izvlači i poslednji dinar iz džepa. 

Za mnoge pevače se danas priča da zgrću veliki bakšiš, a još pre više od decenije Goca je na poseban način znala da uzme brdo para. 

Na Jutjub platformi pojavio se snimak koji pokazuje da je Goca svojim velikim hitom Okovi, napravila pravo ludilo na slavlju.

Svi gosti su poskalali na noge, a onda je osoblje koje je organizovalo proslavu počelo da kiti pevačicu novčanicama - evrima i hiljadarkama. POGLEDAJ GALERIJU

 

Najpre su joj stavljali bakšiš na nedra, a kako je atmosfera postajala sve uzavrelija, gosti opušteniji, Goci su novac kačili i na nakit - minđuše, sat, a potom su novčanice završile i u njenim papučama.

Pevačica se nimalo nije libila, te je u jednom trenutku izula svoju obuću, kako bi novčanica bila stavljena u ležište, a potom istu obula i nastavila da zabavlja goste. 

Podsetimo, danas su pevačicinim stopama krenule i mlađe koleginice među kojima je i Tijana Milentijević kojoj su gosti lepili novčanicu od 500 evra na čelo, ali ona nije jedina. Tu je i Tanja Savić koju su fanovi obasipali dolarima, a ona ih gazila, dok je Radiša Trajković Đani za dobru zabavu i neku kintu više pio iz cipele.  POGLEDAJ GALERIJU

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam