Seka Aleksić zaboravila na ovaj svoj hit! Ceca uz 10 novih kavera poručila "Zvezdama Granda": Ne bih vam više dosađivala

22.02.2022 | 16:02

Autor: Nevena Mijušković

Pevačica je za 24sedam ispričala kakve još ima planove, kako su reagovale njene kolege na preradu čuvenih numera

Copyright Instagram printscreen/ATAImages

Pevačica i nekadašnja takmičarka "Zvezda Granda" Svetlana Ceca Đukić, objavila je deset kavera poznatih hitova, među kojima su one od Ane Bekute, Dragane Mirković, Mire Škorić, Seke Aleksić, Suzane Jovanović i druge.

Cecine numere, naišle su na oduševljenje velikih zvezda, a ono što je najzanimljivije jeste da su pevačice i same maltene zaboravile na pesme koje su nekad snimile.

Kako se na ovaj korak odlučila, kao i reakcije poznatih, Ceca koju smo sedam godina gledali u "Zvezdama Granda", ispričala je za 24sedam sve detalje.

Instagram printscreen/ceca95djukic
 

- To je muzika koju moj orkestar i ja volimo i zajedno smo radili na tome. Hteli smo da se prikažemo malo drugačije u odnosu na ono što smo ranije radili. Taj stariji repertoar inače izvodimo redovno na nastupima, a publika je oduševljena jer se te pesme retko izvode - kaže Đukićka, kojoj je i suprug Marko u istom poslu. Naime, on je harmonikaš i ima svoj orkestar s kojim Ceca i nastupa.

Ipak, priznaje da radi i na tome da snimi svoju pesmu, što joj je, ističe, teško da nađe.

- U potražnji sam za autorsku pesmu. Ne znam samo šta ćemo naći, pošto smo prijatelji sa Acom Krsmanovićem, a ni on ne zna jer se sve svrti po istom kalupu - zaključuje pevačica.

Međutim, iako joj je muzičko takmičenje pomoglo u karijeri, sada je ponovo dobila ponudu da učestvuje u "Zvezdama Granda", ali objašnjava zašto nije spremna za to.

- Bilo mi je odlično iskustvo u "Zvezdama Granda", ali i naporno u kombinaciji sa poslom, ali i porodicom. Zato sada nemam vremena da se ponovo upuštam u takmičenje, ali svakako smatram da sam taj nivo prebacila. Pojavljivala sam se sedam godina, ne bih da dosađujem više - rekla nam je Ceca kroz smeh, inače sestra Ivane Bogićević, koja se takođe proslavila u muzičkom takmičenju.

Instagram printscreen/seka_aleksic
 

Pevačica je snimila četiri pesme Dragane Mirković, zatim, "Sve samo s tobom ne" Šemse Suljaković, "Svirajte mi onu pesmu" Ane Bekute, "Zaboravi broj" od Nataše Đorđević, duet Mire Škorić i Bekute "Kumina pesma", "Oči plave boje" Seke Aleksić i "Ko me jednom prevari" Suzana Jovanović.

Bonus video:

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam