Tanja Savić za 24sedam o saradnji sa Breskvicom i Vojažom i teškoj godini: Konačno sam spoznala kakvim životom živim

09.11.2020

20:01 >> 19:58

0

Pevačica je za naš portal ispričala i kojim alternativnim poslom je razmišljala da se bavi, kao i šta misli o zarađivanju preko Instagrama

Tanja Savić za 24sedam o saradnji sa Breskvicom i Vojažom i teškoj godini: Konačno sam spoznala kakvim životom živim
Copyright Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Tanja Savić, koja iza sebe ima veoma burnu godinu, nastavila je pre nekoliko nedelja da nastupa, a pre pet dana objavila je i novu pesmu koja velikom brzinom obara rekorde na Jutjubu. Radi se o pesmi “Pancir”, koju je snimila sa Anđelom Ignjatović Breskvicom i Mihajlom Veruovićem Vojažom, a koja do sada ima skoro 4,5 miliona pregleda. Za portal 24sedam, Tanja je otkrila kako je došlo do saradnje među njima, planira li da snimi neku pesmu inspirisanu skorašnjim događajima iz života, koliko joj je teško pala ova godina, kao i da li je planirala da se bavi nekim alternativnim poslom za vreme panedmije koronavirusa.

Kako je došlo do saradnje sa Vojažom i Breskvicom?

Do saradnje je došlo tako što su nas upoznali njihova menadžerka i moj menadžer. Kada sam ih upoznala i kada sam čula pesmu, ispostavilo se da sam duboko u sebi želela da snimim duet sa njima i da su oni odavno želeli da snime duet sa mnom, tako da je interesovanje bilo obostrano. Prezadovoljna sam, a i pesma dobro prolazi, tako da je sve ispalo kao pun pogodak.

Planiraš li da snimiš neku pesmu inspirisanu skorašnjim događajima iz privatnog života?

U ovoj pesmi postoje neki momenti u kojima sam se pronašla, ali to se desilo slučajno. Nije ovo pisano namenski za mene. Pesma je napisana negde u martu, ali stvarno ima autobiografskih elemenata u pesmi iako se tada nije znalo za moj problem.

Breskvica i Vojaž ATAImages/Borisav Ždrnja

Imaš li sad nastupa dovoljno da pokriješ troškove? Kakva je sad finansijska situacija kod tebe?

Svi smo mi u ovoj godini oštećeni na neki način u finansijskom smislu. Ove godine su oni koji nisu imali vremena za porodicu bar zližili s njom. Osim što je ova korona odnela dosta života, ima i dobrih stvari koje je donela. U mom životu, osim što se dogodilo mnogo toga ružnog, desila i pozitivna stvar – konačno sam spoznala kakvim životom stvarno živim. Na neki način sam se konačno oslobodila nekih stvari koje su me kočile i bunile.

Da li si razmišljala da kao tvoje koleginice zarađuješ od Instagrama? Jesi li do sada imala ponuda i nekih saradnji te vrste?

To mi je super, pogotovu u ovom periodu kad nemamo nastupe. Društvene mreže omogućavaju ljudima da zarade novac na ne toliko težak način i to je dostupno svima. Bitno je samo da si snalažljiv i danas možeš da zaradiš novac. To mi je sasvim pristojan način zarade.

Tanja Savić ATAImages/Antonio Ahel

Neke tvoje kolege su otpočele privatne biznise – jesi li ti razmišljala da počneš da se baviš nekim drugim poslom ukoliko ova situacija potraje još nekoliko meseci?

Ja se sve nadam kako će se sve ovo konačno završiti, da će se otvoriti granice, da će sve biti kao što je bilo pre godinu dana. Od nekih čujem da će to da traje još dve godine, od nekih da će da traje do marta, tako da je sve neizvesno. Ako stvarno ovo potraje, onda ću morati nešto da radim, a ja bih volela na farmi da radim. Volela bih da imam farmu životinja i da naplaćujem ulaz, kao zoološki vrt, ali sa domaćim životinjama. Ali to ne prolazi kod nas, to prolazi u inostranstvu, u Australiji sam videla mesta za koja se plaća ulaz da bi mogao da maziš ovcu ili kozu i to je meni fenomenalno, ali ovde to ne bi išlo. Jedino za svoju dušu da pazim i da čuvam domaće životinje. (smeh)

PROČITAJTE JOŠ:

Bogdan Bogdanović i nije baš očaran životom u Americi: Samo su mi njih dvojica pomogli da se prilagodim

Nataša Bekvalac sumirala 2020. godinu: Odlaze li vam iz života neki ljudi, da li ste srećni?

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike