Ed Širan u svađi sa komšijama: Hoće da napravi kapelu i grobnicu u dvorištu

20.02.2022

22:05

1

Iako komšijama smeta njegov plan za izgradnju grobnice, lokalne vlasti nemaju ništa protiv.

Ed Širan u svađi sa komšijama: Hoće da napravi kapelu i grobnicu u dvorištu
profimedia-0644207789 - Copyright Profimedia

Engleski pevač Ed Širan, autor hita Shape of You, oduševljava milionski auditorijum izvedbom pesama, ali njegov komšiluk ipak nema visoko mišljenje o ovom umetniku.

Naime, Širan je tokom poslednjih dana u ratu sa komšijama, a razlog sukoba je prilično bizaran.

Naime, Ed Širan planira da na svom posedu sagradi privatnu kapelicu koja će uključivati i njegovu grobnicu, što je po mišljenju njegovih komšija gotovo neprihvatljivo. 

Profimedia
Ed Širan

 

Za kapelu je odobrena gradnja 2019. godine. On ne uznemiruje komšije toliko, koliko sama grobnica. Kako piše New York Post, Širan bi trebalo da dobije zeleno svetlo za izgradnju grobnice bez obzira na protivljenje njegovih suseda.

- Ovo područje ima puno divnih crkvi i mislim da nema potrebe da slavna osoba sagradi još jednu. Sama činjenica da slavna osoba želi grobno mesto dalje od ostatka populacije pokazatelj je da nešto ne valja s modernim svetom. Jesu li slavni toliko odvojeni od realnosti da njihov svaki dah, a sada i umiranje, mora biti toliko odvojeno od drugih 'običnih' ljudi - bio je komentar Ane Vuds, jedne od Širanovih komšinica.

Profimedia
Ed Širan

 

Iako komšijama smeta njegov plan za izgradnju grobnice, lokalne vlasti nemaju ništa protiv. Naime, u Engleskoj i Velsu ne postoje zakoni koji bi zabranili da se neko telo sahrani na privatnom posedu. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike