Ovo neću da upoređujem sa Kijom! Sloba prvi put o braku sa Jelenom, otkrio i da li mu je supruga trudna

19.02.2022 | 17:35

Pevač kaže da je sada zreliji i izgrađeniji kao osoba, te da je samim tim i odnos sa sadašnjom suprugom čvršći

Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Sloba Radanović i njegova izabranica Jelena Đuričanin sudbonosno „da" izgovorili su 14. februara, na Dan zaljubljenih. Pevačeva supruga je promenila prezime, te od tog dana ponosno nosi Radanović.

Pevač je imao nastup u srpskoj prestonici posle crkvenog venčanja kada je otkrio kako se oseća kao oženjen čovek, ali i koliko se njegov drugi brak razlikuje od onog, sa Kristinom Kijom Kockar. POGLEDAJ GALERIJU

 

- Poludeo sam od kad sam stao na ludi kamen. Ne bih ovaj brak upoređivao sa Kijom. Sazreo sam na svim poljima, izgrađeniji sam, stariji sam - rekao je Radanović za okupljene medijske ekipe i otkrio kako je reagovao na izjave da je njegova veza sa Jelenom bila fejk:

- Ja se nisam obazirao na negativne komentare. Bili smo u vezi zbog nas, a ne zbog drugih ljudi. Bilo nam je lepo i sad nam je lepo. 

24sedam/D. B.
Sloba i Jelena nakon venčanja

Iako se šuškalo da je Slobina supruga u blagoslovenom stanju, on ipak kaže da takva saznanja nema i da još uvek čekaju radosne vesti.

Ne znam, jedino ako to nije rekao neki ginekolog (smeh). Ja to ne znam. Brak je kruna naše ljubavi, mislim da je i bilo vreme za to.

Iako je želeo da ceremonija venčanja bude održana u potpunoj tajnosti, to je ipak bilo neizvodljivo pored predstavnika sedme sile. 

ATAImages/ A.A.
Sloba Radanović

Krio sam venčanje jer sam želeo da to bude samo za mene i meni drage ljude. U nekoj mirnoj atmosferi i daleko od očiju javnosti, ali nismo mogli da vam pobegnemo (smeh), ali sve je bilo savršeno. Imao sam neku pozitivnu tremu, ali bio sam spreman.

Sloba objašnjava i da mu je Jelena prava životna saputnica, u svakom smislu te reči. 

- Jelena mi uvek pomaže velika mi je podrška, uvek me posavetuje oko stajlinga. Ja sam često živac, nekad planem, a ona me smiri.

Bonus video:

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam