Vesna de Vinča otkrila surov proces gladovanja: Trljam zube zeolitom, unosim tečnost, glad prestaje posle petog, šestog dana

10.11.2020

11:17 >> 13:41

0

Autor: D. I.

Novinarka se pre neki dan pohvalila na društvenim mrežama da ne jede 40 dana

Vesna de Vinča otkrila surov proces gladovanja: Trljam zube zeolitom, unosim tečnost, glad prestaje posle petog, šestog dana
Copyright Vesna de Vinča ATAImages/Antonio Ahel

Vesna de Vinča podelila je nedavno sa svojim pratiocima na Instagramu informaciju da prolazi kroz proces čišćenja organizma koji uključuje više od 40 dana gladovanja.

Gostujući jutros na Prvoj televiziji, Vesna je do detalja iznela od čega se njena specifična dijeta sastoji:

– Ja godinama živim na taj način i uz akupunkturu. Ujutru kad ustanem prvo trljam zube zeolitom. Trljam zube time, jer u zubima ostane najviše otrova, a to radim i uveče. Zatim, druga stvar – pijem čaj od žalfije. U toku dana pijem vodu sa limunom, takođe pijem i Brojsov sok, to je sok koji se sastoji od 60% cvekle, 20% šargarepe, a ostalo su rotkva, celer i krompir i to se cedi kao sok. Pije se od pola do jedne čaše dnevno, pijucka se, meša se sa pljuvačkom. Pred spavanje uzimam čaj, valerijanu ili matičnjak, zeolitom mažem desni i idem na spavanje. Posle pet, šest dana prestaje glad, ja to znam jer godinama gladujem – rekla je ona.

– Juče je bio 42. dan kako ništa nisam jela. Postoji nauka o gladovanju, a ja sada pišem i knjigu. U gladovanju je ključna volja, a ne prisila. Da gladuju ne smeju trudnice, deca, izuzetno mršave ili preterano gojazne osobe, oboleli od raka u terminalnom stadijumu. Smršala sam 12,5 kilograma i nestao mi je celulit. Čiste se otrovi, nestaju masti, bubuljice, ciste, izrasline, nataloženi otrovi. Organizam bukvalno jede sam sebe. Pritisak mi je idealan i imam više energije – rekla je ona u Jutarnjem programu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike