Jovana Jeremić je već dobila poklon za Dan zaljubljenih: Na adresu voditeljke stiglo pečeno prase! (FOTO)

13.02.2022 | 22:39

Autor: Marija Mitić

Voditeljka se ovim jedinstvenim poklonom odmah pohvalila na društvenim mrežama, a otkrila je i ko joj ga je poslao

Copyright ATAImages/ M.S.

Na adresu voditeljke Jovane Jeremić stigao je preuranjeni poklon za Dan zaljubljenih, kojim se odmah pohvalila na društvenoj mreži Instagram. Ovaj poklon sve je samo ne svakidašnji, naime, u pitanju je pečeno prase, a kako je Jovana naglasila, dobila ga je od fanova.

- Ljudi, ja dobila od gledalaca prase. Domaćin čovek. Ovo je moj poklon za Dan zaljubljenih. Čovek unapred poslao - napisala je Jovana na Instagramu ispod fotografije ovog jedinstvenog poklona.

 

 

Voditeljka je samo nekoliko sati ranije govorila o Danu zaljubljenih u emsiiji "Premijera - Vikend specijal, kada je otkrila da će ovaj praznik provesti sama iako je zaljubljena.

 

 

- Mislim da ću za Dan zaljubljenih biti sama, možda me neko iznenadi, ne znam... Nisam u vezi, možda sam samo zaljubljena. Od 15. februara kreću lepe stvari i očekujem da će proleće doneti lepe stvari. Bez ljubavi nema života. Jako brzo se useljavam u novi stan, kupljen je, oprema se, biće uključenje uživo. Za sada živim kod brata, ali stan će biti prava mala kocka šećera, kao bombona je, brutalan - otkrila je Jovana Jeremić.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam