Suprug joj ispunjava sve želje! Ana Sević gradi bazen u luksuznom domu na Vračaru (FOTO)

13.02.2022

17:58

0

Pevačica je aktivna i u osmom mesecu trudnoće

Suprug joj ispunjava sve želje! Ana Sević gradi bazen u luksuznom domu na Vračaru (FOTO)
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Ana Sević je na pragu devetog meseca trudnoće, ali je to ne spračava da bude aktivna i nadgleda radove u luksuznom domu na Vračaru u kojem živi sa suprugom Danijelom.

Detalje iz svog života Sevićeva često deli sa pratiocima na društvenim mrežama, a osim što se na njoj mogu videti skupoceni delovi stana i komadi garderobe koji koštaju po više stotina evra, ovog puta se pohvalila prostorijom koju gradi po sopstvenoj želji.

Naime, ona je pratiocima na Instagramu otkrila da je u toku pravljenje bazena u porodičnom domu na Vračaru.

 - Ana je oduvek želela da ima sopstveni spa centar u domu, a ovo će biti dobar korak ka tome. Kada je izrazila želju da naprave bazen, a onda možda dodaju i saunu, Daniel se složio. Ipak, kako on puno radi, Ana je ta koja vodi računa o svemu i dogovara kako će izgledati prostorija u kojoj će uživati- kaže izvor Kurira dok i objave pevačice dovoljno govorie da su uzbuđenje i nestrpljivost, da radovi budu gotovi, i više nego prisutni. 

U ovom luksuznom zdanju Ana živi sa partnerom Danielom sa kojim čeka dečaka i ćerkicama Senom i Lorenom, koju ima sa pevačem Darkom Lazićem iz prvog braka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike