Emina Jahović o detinjstvu: Nikad se nisam družila s bratom, više mi je bio kao otac

11.11.2020

08:47

0

Pevačica je ispričala da joj je u ranom detinjstvu preminuo otac, čiju je ulogu preuzeo njen rođeni brat, Mirsad Turkčan

Emina Jahović o detinjstvu: Nikad se nisam družila s bratom, više mi je bio kao otac
Copyright Emina Jahović ATAimages/Antonio Ahel

Emina Jahović otkrila je detalje o svom privatnom životu, tačnije teškom periodu kada joj je preminuo otac sa 11 godina.

Smrt roditelja, donela je i neke nove životne trenutke, pa je Emina objasnila da je njen brat Mirsad Turkčan morao da zameni oca kao glavu porodice, zbog čega nikad nije s njim imala bliskost kao sa drugarom.

– U bratu nikad nisam imala drugara, a ni u sestri. Prijatelji su mi bili, ali drugari ne. Otac mi je umro kad sam imala 11 godina, a moj brat je odmah morao da preuzme ulogu oca. Imao je tada tri žene u kući, bila je nezgodna situacija u zemlji tada – započela je priču pevačica, a onda objasnila da je Mirsad, koji je danas košarkaš, morao da sazri ranije

Instagram printscreen/ yaemina

– Sestra mi je nekako bila majka. Sa mamom sam zapravo imala mnogo bolji odnos, da mogu da joj se otvorim, da pričam o nekim ljubavnim problemima, sa sestrom ne. Sada, kad imamo svo troje decu, sad smo počeli da se družimo. Pazi, tek sada! – rekla je Emina i dodala:

– Uvek sam zavidela ljudima koji se druže sa braćom i sestrama, kod nas se to nikad nije dešavalo – istakla je pevačica.

Pročitajte još:

Emina Jahović promenila 30 dadilja svojim sinovima: Jedna mi nije davala da uzmem dete kad ja hoću

Emina Jahović progovorila o strašnom gubitku: Nisam ni znala da sam trudna, a onda nešto nije bilo u redu sa plodom…

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike