Zbog skandala sa Sanjom zabranjena na Pinku? Kaća Živković šokirala izjavom (FOTO)

07.02.2022 | 13:57

Drama između pevačice i voditeljke se i dalje nastavlja

Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Katarina Živković je u žižu javnosti dospela posle gostovanja u emisiji „Magazin In“, kada se javno obratila voditeljki Sanji Marinković i zahtevala izvinjenje od nje zbog toga što je ona isekla njenu izjavu u pomenutom serijalu. 

Instagram printscreen/katarina_zivkovic_official
Katarina Živković zabranjena na Pinku

Posle oglašavanja i jedne i druge strane, Katarina Živković tvrdi da je zabranjena na televiziji Pink, na kojoj se inače emituje pomenuta emisija. 

-  Upravo sam saznala da sam zabranjena na Pink televiziji - napisala je pevačica na pomenutoj socijalnoj platformi.

ATAImages/ Antonio Ahel
Sanja Marinković, Katarina Živković

 

Inače, kako Marinkovićeva nije želela da se izvini pevačici, ona je istakla da nikada više neće biti gost njene emisije, jer ju je voditeljka ponašanjem omalovažila i tako poslala pogrešnu sliku u javnost. 

Iako voditeljka tvrdi da nije imala lošu nameru, Živkovićeva ipak misli da je sve odrađeno smišljeno. 

Povodom onoga što je Katarina napisala na Instagramu, kontaktirali smo Sanju Marinković, a prilikom razgovora nam je rečeno da je voditeljka na sastanku i da nije u prilici da nam se javi. 

ATAImages/ A.A.
Sanja Marinković

 

Podsetimo, detalje sporne situacije Katarina Živković je objavila na društvenoj mreži Instagram. 

- Pošto je moj komentar u emisiji „Magazin In" na pitanje postavljeno meni i Maji Marinković: „Da li rijaliti učesnice i pevačice muškarci doživljavaju kao žene lakog morala i ograničene inteligencije", Sanja Marinković sklonila (izbacila iz emisije), prinuđena sam da prokomentarišem ovde, jer moja je dužnost da odbranim sebe, svoju profesiju i sve svoje koleginice, koje se kroz život pošteno bore i pošteno zarađuju svoj dinar - navela je između ostalog Katarina u svom obraćanju javnosti.

Bonus video: 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam