Anđelina konačno izašla iz kuće: Mama i ćerka otišle u šoping

11.11.2020 | 13:01

Autor: Nevena Mijušković

Glumica i njena naslednica su posle dužeg vremena uživale same uz kafu, s obzirom na to da su se zbog pandemije povukle u kuću

Copyright Profimedia

Anđelina Džoli i Bred Pit još uvek se spore oko starateljstva nad svojih petoro maloletnih naslednika, a dok se situacija ne sredi, glumica uživa sa svojom decom u vili na Hiden Hilsu.

Anđelina je posle dužeg vremena uhvaćena na ulicama Los Anđelesa, jer zbog koronavirusa ne izlazi mnogo u javnost, a vreme je provela sa ćerkom Vivijen. Majka i ćerka su bile u šopingu, a paparaci su ih uslikali sa zaštitnim maskama i kafom za poneti. Nije izostao ni emotivni momenat između njih dve, pa su se svaki čas grlile i ljubile.

Copyright Profimedia

Džolijeva, kao i njena naslednica, bile su sasvim obično obučene, ali ne i jeftino. Glumica je na sebi imala bež Luj Viton mantil i papuče, a na ulicu je izašla bez šminke i s jednostavnom frizurom.

Copyright Profimedia

U porodičnu kuću za sad je navodno dolazio samo Bred kako bi video decu, sve do momenta dok nije raskinuo sa manekenkom Nikol Poturalski. Medoks, jedino punoletno dete bračnog para, studira na Univerzitetu u Južnoj Koreji, te ga nije moguće videti uz porodicu, a strani mediji navode da je Pit u svađi s njim.

Pročitajte još:

Ovako je Bred Pit napustio sajentologe: Njegov nadzornik iz zloglasne sekte otkriva kako se glumac otrgao kontroli!

Anđelina Džoli ima posledice zbog razvoda: Srećna sam što sam uopšte živa!

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam