Aca Lukas se javno izvinio novinarki

11.11.2020

14:29 >> 14:46

0

Autor: 24sedam

Pevač je sazvao konferenciju za novinare na kojoj je objasnio svoje ponašanje

Aca Lukas se javno izvinio novinarki
Copyright Aca Lukas ATAImages/Antonio Ahel

Folk pevač Aca Lukas danas se na konferenciji za novinare javno izvinio novinarki Žaklini Tatalović zbog komentara koje joj je uputio u emisjiji “Hit Tvit”.

– Ja se sad javno izvinjavam novinarki Žaklini Tatalović, moja reakcija nije bila ničim izazvana, da pojasnimo, u ovoj medijskoj hajci koja je napravljena na mene uglavnom se prećutalo zašto se to uradilo. Ja sam u emisji Hit Tvit na Pinku dobio tvit od prijatelja koji je ona objavila. Jako je to uvredljivo bilo, tog momenta su bili tema izbori u Americi. Veoma posprdan tvit koji se odnosio na moju sposobnost da to komentarišem.

– Očigledno je da su, ono što vi niste primetili, verovatno prepucavanje te novinarke i njene televizije i televizije Pink, oni su udarili na uredništvo te emisije na TV Pink u smislu zašto su mene pozvali i koliko sam ja kompetentan da učestvujem u toj emisiji. Nisam reagovao adekvatno, iznervirao sam se, preterao sam, ali znate me svi dobro, nikoga nisam prvi napadao. Ponavljam, izvinjavam se jer sam preterao ali nije da je bilo ničim izazvano, ono je bilo veoma ponizavajuće – rekao je Lukas između ostalog na konferenciji.

Aca Lukas ATAImages/Antonio Ahel

Lukas se potom osvrnuo i na svoje dugove zbog kojih su mu izvršitelji nedavno upali u stan:

– Ja nikad nisam bio u robovlasničkom odnosu, svi znate kako sam živeo i kako sam godinama funkcionisao. Uzimao sam, uglavnom na kamatu, to je nekako najbezbolnije. Sada nemam dugova, imam drugih ciljeva u životu i malo sam se uozbiljio. Stalno se provlači među ljudima koji mene pokušavaju da omalovažavaju, da sam narkomančina. Marinika je rekla da sam ja “sramota za narkomana”, ta izjava mi nikako nije jasna, mogao bih da je tužim, ali neću, nego imam jedan predlog. Vuk Jeremić, Marinika Tepić, šef Marinike Tepić, Sergej Trifunović, gospoda koji me stalno nazivaju narkomančinom, ajde da se testiramo, njih četvoro i ja – dodao je pevač.

On je istakao i da mu uskoro izlazi novi album za RTS.

 

PROČITAJTE JOŠ:

Aca Lukas: Kockao sam, ceo život sam u dugovima, ali te pare neću vratiti

Aca Lukas: Ako se izvršitelji vrate, skočiću sa terase 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike