Proradila je sujeta: Boban Rajović o saradnji sa „Grandom“ i Sašom Popovićem: Drago mi je što sam uspeo bez njih

04.02.2022 | 15:35

Pevač je objasnio da je uspeo da stigne do „zvezda“ bez ičije pomoći

Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Boban Rajović izgradio je karijeru i zauzeo zapaženo mesto na estradnoj sceni bez podrške bilo koje izdavačke kuće.

Svojim pojavljivanjem na Košutnjaku izazvao je veliku pažnju javnosti, te se tako i nametnulo pitanje da li je ranije bio u sukobu sa Sašom Popovićem i „Grand“ produkcijom, a Rajović je ispričao svoju stranu priče. 

24sedam/Goran Sivački
Boban Rajović

- Moja karijera je počela 2000. godine, a tada nisam bio deo „Granda“, niti bilo koje druge velike produkcijske kuće. Moram da priznam da mi je bilo teško da prelomim i da pobedim sebe i da, nakon mnogo godina, dođem u „Grand“ jer znam da sam se izborio za svoje mesto na estradi bez ičije podrške. Između Granda i mene nije postojao nikakav sukob i drago mi je što sam sam napravio veliki uspeh - kazao je on i otkrio u kakvim odnosima je sa Popovićem. 

- U odličnim smo odnosima, ne družimo se privatno, ali kad god se vidimo pozdravimo se. Smatram da je on najveći muzički mag koji je dokazao da je u ovom poslu mnogo jak.

24sedam/Goran Sivački
Boban Rajović

S ozbirom na to da se ranije nije pojavljivao u Grandu, neminovno je bilo i pitanje, da li je Rajović nekada pitao Popovića, zbog čega ga nema u „Grand“ produkciji?

- Da ste me ovo pitali pre 20 godina, rekao bih vam da oni ne veruju u mene, u moju energiju i pesme. Verovatno je proradila neka sujeta kod mene, možda i kod njih i nismo se tada razumeli, ali drago mi je što sam pokazao da mogu bez njih. Verovatno me nisu videli kao deo svoje produkcijske kuće - ispričao je Boban za Alo.rs.

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam