Lukas objavljuje novi album posle osam godina: Drago mi je što ga izdajem za PGP-RTS

12.11.2020

08:15 >> 11:26

0

Najviše će sarađivati sa čovekom koji mu je napisao najveće hitove u karijeri dugoj skoro tri decenije

Lukas objavljuje novi album posle osam godina: Drago mi je što ga izdajem za PGP-RTS
Copyright Aca Lukas Foto: ATAimages/AntonioAhel

Pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, održao je konferenciju za novinare, kako bi najavio da će početkom sledeće godine izdati novi muzički album, posle mnogo godina pauze.

Kako je Lukas na iznenađenje prisutnih rekao, novi CD će prvi put izdati za izdavačku kuću PGP-RTS, što mu je, kako je istakao, oduvek bila želja.

Folker je otkrio da će na novom albumu najviše sarađivati sa čovekom koji mu je napisao najviše hitova u karijeri i da će pevati samo onaj žanr koji isključivo on voli.

Aca Lukas ATAImages/Antonio Ahel

– Dobar dan svima. Najzastupljeniji na albumu će biti Nikola Grbić, koji je radio moje najpoznatije hitove kao što su “Kafana na Balkanu, “Lešće”. Drago mi je da album radim za PGP/RTS – naglasio je Lukas.

Prisutnim medijima se obratio i odgovorni urednik PGP-a Marko Milutinović. On je istakao da ceo tim veruje u Lukasa i da su sa zadovoljstvom sklopili ugovor o saradnji.

Marko Milutinović Foto: ATAimages/Antonio Ahel

– Naredne godine proslavljamo 70 godina PGP RTS-a, to je najveća diskografska kuća u sastavu nacionalne televizije Srbije. Kad smo prvi put razgovarali sa Acom i Sašom i njegovim timom, nismo imali nikakve dileme. Sigurni smo da će mnoge numere biti hitovi, i to ne govorim intuitivno, ipak je Aca brend na našoj muzičkoj sceni i zato nam je drago što ćemo zajedno proslaviti zajednički jubilej PGP-RTS-a i projekat 2021. Ace Lukasa – rekao je Milutinović prisutnim medijima.

Pročitajte još:

Aca Lukas se javno izvinio novinarki

Aca Lukas posle skandala sa bivšim prijateljem: Kockao sam, ceo život vraćam dugove, ali te pare mu neću vratiti makar me ubili

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike