Stalno sam se vraćala muškarcima koji su me zlostavljali: Bela Hadid o emotivnim lomovima

01.02.2022 | 09:49

Manekenka kaže da je zbog toga kasnije imala velike posledice - ugrozila je mentalno zdravlje, odala se porocima, uvek se osećala manje bitnom

Copyright Profimedia

Manekenka Bela Hadid često je doživljavala emotivne lomove koji su joj se kasnije odrazili na zdravlje. Bivši partneri su je, kako kaže zlostavljali, a ona im se iznova vraćala. 

- Stalno sam se vraćala muškarcima, a i ženama, koji su me zlostavljali i zato sam stalno imala potrebu udovoljavati ljudima - ispričala je Bela za Victoria's Secret u podcastu VS Voices i dodala da se previše trudila oko drugih:

Profimedia
Bela Hadid

- Došlo je do toga da nisam imala granice, ne samo s*ksualno, već i psihički i emocionalno, pa se to odrazilo i na moju radnu okolinu. Počela sam previše da ugađam ljudima s kojima radim. 

Ona je nedavno sa pratiocima podelila i da se godinama unazad suočava sa ozbiljnim mentalnim problemima i da gotovo svakodnevno plače. Početkom godine je potvrdila da ima probleme sa alkoholom i da je krenula na odvikavanje.

Profimedia
Bela Hadid

- Odradila sam svoje s alkoholom. Volela sam alkohol i došlo je do tačke kada sam čak počela da otkazujem ​​noćne izlaske za koje sam predosećala da će otići u smeru da neću moći da se kontrolišem - rekla je manekenka za InStyle.

Inače, Bela je trenutno u ljubavi sa art direktorom Marcom Kalmanom (33), dok je najveću pažnju javnosti privlačila vezom sa The Weekndom, s kojim je bila od 2015. do 2019. godine.

Kako je svojevremeno objasnila, uvek je imala utisak da se njen glas slabo čuje i da je manje vredna od drugih.

Profimedia
Bela Hadid

- Odrasla sam uz muškarce – bilo da su to bili ljubavni odnosi, porodični ili nešto treće – oni su mi uvek govorili da je moj glas manje važan od njihovog. Kada sam odrasla, ulazila sam u veze u kojima se takođe moj glas nije čuo i to je uticalo na mene i moje odnose s drugim ljudima. Dobila bih nervnih slom. 

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam